Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik eljátszák a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik eljátszák a szingli hőst (nekem teljesen jó egyedül, boldog vágyok így, nem kell egy pasi sem, inkább vagyok egyedül mint nem tökéletes pasival stb.) azok igazából nagyon szenvednek a szingliségtől és nagyon félnek a magánytól?

Figyelt kérdés
jan. 18. 08:56
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
86%
Sokáig voltam egyedül full önszántamból és jobban éreztem magam mint kapcsolatban valaha. Most ismerkedem egy rendes sráccal, de még ki tudja mi a vége, de attól se borulok ki, ha végleg egyedül maradok. Csak mert nincs kapcsolatod, még ezer és egy dolgod lehet. Barátaid, rokonaid, hobbijaid, karriered, minden minden amit szeretsz. Nem kell igazodni, stresszelni a másik kivel van mikor te nem vagy rajtuk, álomab sírni magad minden este úgy elhanyagolnak meg nekik tökmindegy stb. Szerintem a szingliséget tényleg csak egy naaaagyon kompitibilis emberért éri meg feladni, aki összképben pozitívabbá teszi az életed, és ez férfiből és nőből és ritka kevés van, és nem jut mindenkinek.
jan. 18. 09:40
 22/53 anonim ***** válasza:
85%
Több évig voltam szingli és maximum évente egyszer, pár hétre tört rám a vágy, hogy jó lenne egy társ. Olyankor felmentem társkeresőre és hamar el is ment a kedvem az egésztől.
jan. 18. 09:41
 23/53 anonim ***** válasza:
0%

"13# csak hiszed. Egy nő nem úgy müködik mint egy férfi."

>6 éves koromtól benne vagyok kisebb-nagyobb mértékben a témában, szóval talán tudom valamennyire, hogy működik a nő.

"Mi nem ragaszkodunk annyira a birtokláshoz, és az intimitáshoz."

>Fun fact: egy csinos lányt, kb. 14 éves korától egyfolytában fel akarnak szedni a pasik, így hozzászokik ahhoz, hogy van választása. Nem is tudja, hogy milyen, amikor nincs választása, ezért mer "boldog szingli" lenni, mivel tudja, hogy neki ez csak egy korszak. Nem idegenkedik azon, hogy mi "mi lesz, ha most nem valasztok".

"Nem fog azon kattogni az agyam, hogy jaj most kivel fogok testi kapcsolatot kialakítani, ha rámtör a vágy egy nőt a maszti is kielégít."

>Ennek a magyarázatát az előző szakaszod kommentálásánál megadtam

"Nem fogok belemenni olyan kapcsolatba ami engem nem felemel, hanem lehúz."

>MOST lehet, hogy nem, de egy idő után nem kizart, hogy belemennél. Ha pl. 5 évig senkinek sem kellenél, akkor már olyanokban is meglátnád a jó tulajdonságot, akikben addig nem.

Fun fact: a Stockholm-szindróma is kb. ezen a vonalon alapul ki egy emberben.

jan. 18. 09:42
 24/53 anonim ***** válasza:
91%

23#

6 évig voltam egyedül. Akkor sem adtam lejjebb😊

jan. 18. 09:45
 25/53 anonim ***** válasza:
91%
Jah, hogy akkor ez megint egy incel téma. Hogy nem kellesz egy nőnek sem. Ez szomorú, de miért a nőket ekézzük már megint?
jan. 18. 09:45
 26/53 anonim ***** válasza:
84%

">MOST lehet, hogy nem, de egy idő után nem kizart, hogy belemennél. Ha pl. 5 évig senkinek sem kellenél, akkor már olyanokban is meglátnád a jó tulajdonságot, akikben addig nem.

Fun fact: a Stockholm-szindróma is kb. ezen a vonalon alapul ki egy emberben."- nem, a Stockholm-szindróma teljesen másról szól.

jan. 18. 09:49
 27/53 anonim ***** válasza:
15%

Naná, hogy a nők többsége jobban elvan.,

A férfiak nagy része örül, ha életében 2 vagy max 3 nővel sikerül összejönnie.

A nők többsége pedig addig van egyedül míg meg nem unja, és hamar talál pasit ha akar...

A férfiaknak ugyanez lehet h hónapokig tart.

jan. 18. 09:54
 28/53 anonim ***** válasza:
2%

"6 évig voltam egyedül. Akkor sem adtam lejjebb"

NEM a szingliség a lényeg.

Az a lényeg, hogy van-e választási megfelelő lehetőséged. Ha ebben a 6 évben téged fel akartak szedni értékes csávók, de te nemet mondtál, az pont azt mutatja, hogy mivel van választási lehetőséged, EZÉRT nem aggódsz a jövő miatt, és mersz boldog lenni egyedül.

De ha ebben a 6 évben senkinek sem kellettél volna (max pár akolholistának), akkor már a 7. évben nem érezted volna magad jól.

Ha abban a 6 évben nem is feküdtél le senkivel a fentiek miatt, az azt mutatná, hogy nem vagy kívánatos, nem vonzódnak hozzád az értékes pasik, max a lúzerek (vagy azok sem). Mivel a nők tudják valahol legbelül, hogy a külsejük kulcsontosságú az ismerkedésben, ezért aligha érezné magát jól a 7. évben egy nő visszajelzés nélkül. Egy nőnek fontos, hogy szexuálisan kívánatosnak érezze magát, és ha ezzel kapcsolatban nem jön kedvező visszajelzés, akkor aligha lenne jó kedve a 7. éven. Az ugyanis azt jelenti, hogy nem vonzódnak hozzá a pasik, vagyis a jövő már bizonytalan.

jan. 18. 09:58
 29/53 anonim ***** válasza:
88%

"Ha pl. 5 évig senkinek sem kellenél, akkor már olyanokban is meglátnád a jó tulajdonságot, akikben addig nem."

Én pl. mindenáron nem akarok kelleni bárkinek is. És akihez sosem vonzódtam, ahhoz később sem fogok. Nem vagyok kapcsolatfüggő, egyedül is tudok élni. És nem is

nyígok rajta naponta 100x, ha nincsen senkim.

jan. 18. 09:59
 30/53 anonim ***** válasza:
0%

Erről beszélek hosszan, csak nem akarják megérteni.

De jól összefoglaltad a lényeget.

jan. 18. 10:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!