Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak amiatt hogy ne veszítsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak amiatt hogy ne veszítsem el mint barátot, mint embert összejöjjek vele?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó fiú barátom tényleg mindenben segít mindenben ott van nekem, meghallgatott, lelkisztünk, összeborultunk, sírtam a vállán, hihetetlen humora van de valóban nincs meg úgy a kémia. Pár nappal ezelőtt azt mondta többet érez irántam teljesen ledöbbentem, de nem akarom elveszteni mint barátot, azon gondolkodom hogy ha összejövök vele hátha lesz kémia...
2024. jan. 17. 17:20
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
10. De lehet ő az igazi mert milyen férfivel még nem találkoztam
2024. jan. 17. 17:37
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
A "lehet" nem elég. Neked nem ő az igazi. Ha az lenne, nem gondolkoznál, hanem repülnél felé.
2024. jan. 17. 17:40
 13/33 anonim ***** válasza:
84%
Ha igaz barát lenne, akkor nem kellene tartani az elvesztésétol és kényszerből osszejonni vele. Barátként miért nem opció megtartani?
2024. jan. 17. 17:45
 14/33 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok barâtok?
2024. jan. 17. 17:45
 15/33 A kérdező kommentje:
14. 4 éve a legjobb barátom
2024. jan. 17. 17:47
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ha eddig nem alakult ki vonzalom szerintem nem is fog. 4 év az sok idő ilyen téren.
2024. jan. 17. 17:51
 17/33 A kérdező kommentje:
16. A pont azért kötődök ennyire hozzá
2024. jan. 17. 17:52
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha összejössz vele 4 év barátság után amikor soha nem találtad vonzónak abból az lesz, hogy szenvedni fogtok és vége lesz.

Ha nem jössz össze vele vége lesz az egyoldalú barátságnak részedről.

Mindenképpen vége lesz, de ha nem adsz neki esélyt nem húzod az ő és a saját időd és persze nem játszol az érzéseitekkel.

2024. jan. 17. 18:11
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden áron szeretnéd porig alázni, akkor persze, jöjjetek csak össze. Először ő nyilván örülni fog, mint majom a farkának, te meg kétségek közt fogsz őrlődni, hogy miért nem érzed azt, amit kéne. Aztán amikor ő közeledne feléd fizikálisan, akkor kényszerből bele-bele fogsz menni olyan dolgokba, amiket igazából egyik porcikád sem kíván, amit ő idővel észre is fog venni, és ha csak eddig te még nem gyűlölted meg őt a kényszer-közelség miatt, akkor majd ő fog téged, mert látni fogja rajtad, hogy állandóan húzódzkodsz el előle. A srác meg nyilván nem úgy képzel el egy jó kapcsolatot, hogy a nője legjobb esetben is semlegesen hagyja magát, hanem szeretné látni ő is a lelkesedést.

Ebből szerelem, vonzódás nem lesz, ha eddig nem alakult ki organikusan. A barátság meg eddig is csak kamu volt, mert a fiú egyszerűen csak szeretett a közeledben lenni és reménykedett abban, hogy hátha összejön a dolog. Nem olyan szent ő valójában, mint ahogy azt te most képzeled, neked vetített, hátha beleszeretsz.

2024. jan. 17. 18:19
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ő sosem volt a barátod. Te a fuckzone-ban voltál neki. Barátságot színlelt, hogy összejöjj vele.

Nem jó ember, nem azért állt melletted, mert a barátod, hanem mert meg akart dugni egész végig. Sajnálom. Az, akit a barátodnak tartasz, nem létezik, csak egy szerep.

2024. jan. 17. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!