Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek-e ezzel a lánnyal?
Nem igazán volt még hosszú kapcsolatom, sőt, a leghosszabb eddig 3-4 hónap volt. Barátság extrákkal lány mindig volt.
Az utóbbi időben nagyon rám van kattanva egy lány, régóta ismerjük egymást de azt mondta nemrég, hogy szeret és próbáljuk meg a kapcsolatot. Nekem nem igazán jön be, aranyos és kedves lány de ennyi. Jöjjek össze vele csak azért, hogy 'kipróbáljam' vele a hosszútávú kapcsolatot és vigyek végre haza szüleimnek egy barátnőt, hogy akkor én most már megkomolyodtam és végre van barátnő vagy ne ringassam hazug világba a lányt? Nem tudom, később érezhetek-e iránta bármit, nyitott vagyok...
Mindketten 25 évesek vagyunk.
Akinek kedveled a személyiségét, de szexuálisan nem vonz = barát
Akihez szexuálisan vonzódsz, de a személyisége nem az igazi = szexkapcsolat
Passzol a személyiség és szexuálisan is vonzódsz = párkapcsolat
"Azt mondanám, hogy vázold fel neki a dilemmádat őszintén, hadd mérlegeljen ennek fényében, de ilyen válaszlehetőséget nem adtál."
Mert ez egy baromság. Rábízni egy ilyen döntést egy szerelmes emberre.. egyértelmű hogy belemegy, teljesen feleslegesen. Csak sérülés lesz belőle. Ilyenkor az érzelmileg józanabbnak kell okosnak lenni, és szépen lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!