Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak amiatt hogy ne veszítsem el mint barátot, mint embert összejöjjek vele?
Innentől kezdve már nem lesz ugyan olyan a barátság, szóval el fogod veszíteni.
De ettől még ha nem vonz szexuálisan ne menj bele vele kapcsolatba.
Mióta vagytok barátok?
Pl nálam volt olyanra példa,hogy egy nagyon jó beszélgető partnerem volt, ő össze akart velem jönni de én azt mondtam hogy nem érzek iránta semmi párkapcsolatba illő dolgot,nem tartottam helyesnek meg semmi.
Tovább folytattuk a beszélgetést és rá fél évre összejöttünk.
Igaz hogy azóta szakítottunk,de hosszú kapcsolat lett belőle (4+ év)
Bedöltél a világ legbénább csajozós taktikájának. Éppen erre játszik, tudja hogy nem akarod el bukni a barátságot meg eddig olyan aranyos önzetlen segítőkész volt. Neki kezdetektől fogva be jöttél és most próbál bele manipulálni egy kapcsoltba.
Amiről tudok végül a nőnek el ment szódával a csávó a sex be is de nem volt állom.
Ha érdekel még infó írj.
Szerintem két opció van:
1. Belemész és ha nem megy a szex akkor rossz lesz a kapcsolat és örökre meg romlik a viszonyotok.
2. Nem mész bele de egy időre el fogtok távolodni még ki nem szeret belőled, de számáta is rossz lesz ha így marad mert nem tud tovább lépni és neked meg állandó konfliktus forrás lesz ha netán lesz kapcsolatod, hogy olyannal lógsz aki nem barátként szeret.
Ez kb ilyen lefutott kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!