Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy mégsem érez tőbbet ezek után, mi kell a nőknek? Lehet ebből még kapcsolat idővel?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm 4 hónapja ismerkedtünk meg és barátkoztunk össze, azóta nagyon közel kerültünk, sokat találkozunk, elmondom a panaszaimat meghallgatja a figyel rám, ugyanez fordítva is megvan, sokat találkozunk, megöleljük egymást szorosan, hosszú ideig, érzem valami elindult valami több...... tegnapi nap randira hívtam, erre teljesen laböbbent, hogy ő ezt nem érti hogy mi csak barátok vagyunk ,neki abszolút semmilyen érzése nincsen, abszolút nincsen kémia... ezek után nincs kémia? normális pszichopata ez a nő? Ha nincs kémia akkor miért ilyen intenzíven keres figyel, ölel foglalkozik velem napi szinten egész nap beszélgetünk, egy ilyen barátom nincsen...2024. jan. 16. 20:46
1/6 anonim válasza:
Mert emocionálistamponudvaribolond vagy more. 💩💩💩
2/6 anonim válasza:
"egy ilyen barátom nincsen..."
De, van. Ő. Ezt hívják barátságnak.
3/6 anonim válasza:
Nagykönyvi példa. A legáltalánosabb barát-zóna esete. Ez teljesen normális. 4 hónap sok idő. Ha ezalatt közel kerültetek egymáshoz, de romantikus szándék nem volt jelezve, akkor ezen nehéz változtatni.
4/6 anonim válasza:
Mert ő is úgy tekint rád, mint a barátnőjére
5/6 anonim válasza:
Ez nem barátzóna. Ez barátság. Csak a kérdező kanos.
6/6 anonim válasza:
Nem értem a palikat :D Ilyen dolgokat hogy tudtok ti úgy venni, hogy járni akar veletek a lány? Meghallgat és megölel? Ez egy barát dolga, minden barát megcsinálja. Lol. Mint amikor én ittasan öleléssel köszöntem el egy sráctól, amire nem is emlékszem tisztán, ő ellökött magától és lecseszett, hogy neki barátnője van és én miért vagyok szerelmes belé :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!