Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen mentális vagy testi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mentális vagy testi problémái lehetnek valakinek azért, mert nem volt még párkapcsolata és nem szexelt?

Figyelt kérdés
jan. 16. 11:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%

10

Azért tegyünk különbséget a szomorúság, vágyakozás és a mentális probléma közé. Én is hiányolok jópár dolgot az életemből, de ezt nem nevezem mentális problémának.

jan. 16. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
23%
Egyik "exem" bár kapcsolatnak nem nevezhető azért volt 22 évesen még szűz, mert az anyja telebeszélte a fejét, hogy a pokol tüzén fog égni, ha házasság előtt szexel. Mi is azért mentünk szét, mert a céda (én) már szexeltem és vele is terveztem, emiatt eltiltotta tőlem anyuci.
jan. 16. 13:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, akinek a személyisége ettől torzult be hosszú idő után és már "elveszett". Illetve ismerem a másik oldalt fordítottként, amire példát hoztam. Persze nyilván ritkább az általános helyzetnél. De sajnos van.
jan. 16. 13:09
 14/22 anonim ***** válasza:
62%

A válaszolók fele a kérdést sem érti:DD Nyomják a mantrát amit kb minden kérdés alá betesznek..

Önmagában azért, mert nem volt párkapcsolata és nem szexelt, ez nem okoz semmiféle testi vagy lelki problémát. Nem fog ettől romlani a szociális ksézsége sem.

Hiszen tegyük hozzá, hogy a szex hiánya nem jelent ejakuáció-orgazmus hiányát. Férfiaknál ez ugyanis okozhat hosszútávon prosztataproblmákat. De a prosztatának mindegy, szextől vagy önkielégítéstől történik meg az ejakuáció, a lényeg, hgoy időnként legyen.

És attól még, hgoy valakinek nincs párja, attól még nem feltétlenül magányos, simán lehet aktív szociális élete, kiegyensúlyozott kapcsolatai, jó viszonya az emberekkel.

Egy egészséges önbecsülés még az elutasításoktól sem inog meg.

Ami problémát okozhat az a frusztráció és a magány. De mint írtam, egyik sem automatikus velejárója az egyedülállóságnak.

jan. 16. 13:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Találkozhattok a hétköznapok során is szűz felnőttekkel, nem fogjátok tudni, hogy az. A kolléganőm szűz. Akinek nem mondja el, az nem tudja.
jan. 16. 14:34
 16/22 anonim ***** válasza:
96%

Önmagából ettől semmilyenek.

Akikben ilyesmi felmerül, onnan egyenes az út a követelőzésig, mások hibáztatásáig, majd a gyűlölködésig.

jan. 16. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Csak a bullyingtól lehet, pl ha megtudják hogy nem szexelt és nekiállnak bullyingolni. Ez is egy magas labda ahogy sok más is, de nőnél az is baj ha túl sokat, túl öreggel, túl fiatallal szexelt akkor is jön a bullying, kivesézik rendesen. Plusz külsőre is rámennek, minden ami nincs bevédve. Az meg szerencsén múlik hogy van e olyan ember a környezetében aki ilyen bully. Nyilván akinek nincsen semmi támadási felület az életében azt az ilyenek nem fogják betalálni, még ha ott is vannak körülötte.
jan. 16. 16:19
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Hat ezek azok akik utaljak az embereket. És természeti katasztrófát , vírust , háborút , gazdagok elszegényesédét , jóképű ferfiak halálát várjàk.
jan. 16. 16:25
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
17, azért azt ne állítsuk már, hgoy az ember nem válogathatja meg a barátait...
jan. 16. 16:29
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Most fejedelmi többest alkalmazol? Háhá, tipikus. Érzed magadban a bully gént, és nagyon kellemetlen erről hallani ugye?

Az ember megválogathatja a barátait, de hogy akik hátszélből indulnak, kevésbé fogják betalálni őket, az megint egy olyan amiről nem akarsz hallani, hát igen :)

Amúgy képzeld van aki iskolába is jár, lakik is valahol, sőt még családja is van, és nemcsak barátok buli fanta. És van aki a gyerekeit is félti az olyanoktól mint te.

jan. 16. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!