Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összéjönnétek olyan emberrel akinek sok mentális problémája van, de dolgozik rajtuk?
Nem mentális betegség, csak probléma. Mint önbizalomhiány, különböző szorongások, kisebbségi komplexus stb. De ezeken tudatosan dolgozik évek óta önsegítő könyvekkel, szükség esetén néha pszihológussal és konkrét eredményeket tud felmutatni, illetve más ilyen jellegű problémákat amiket már megoldott és sikerült megtanulja kezelni.
Titeket zavarna ez egy emberben?
Tisztelném érte, és tudnám, hogy emiatt előbb-utóbb "túllép rajtam" és el fog hagyni, mert én vele ellentétben nem tudom ezeket a hibáimat kijavítani, és mivel szeretném, ezért el kellene engednem, mert csak úgy lehet boldog, ha tőlem megszabadul.
És ez csak egy filmben lenne szép és tragikus, a valóságban csak szomorú. Ezért inkább nem. Sok seb van már a lelkemen amúgy is. Amit csak néha behint sóval az élet kegyetlen sótartója.
De igen, igazából ideális is lehetne. Csak legyen aki fizeti, mert sajnos sem a segítség, sem a fejlődés módja nem olcsó. Főleg vidéken. Pesten még istenes ehhez képest, ott elérhető egy jó orvos, egy jó terápiás csoport, na de itt vidéken nem.
És nem, nem költözöm Pestre, számomra elviselhetetlenül zajos, koszos és zsúfolt.
Nem.
Nem tudnék megfelelő partner lenni ebben a küzdelmében, és ezt mindenféle rossz szándék nélkül írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!