Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összéjönnétek olyan emberrel akinek sok mentális problémája van, de dolgozik rajtuk?
Nem mentális betegség, csak probléma. Mint önbizalomhiány, különböző szorongások, kisebbségi komplexus stb. De ezeken tudatosan dolgozik évek óta önsegítő könyvekkel, szükség esetén néha pszihológussal és konkrét eredményeket tud felmutatni, illetve más ilyen jellegű problémákat amiket már megoldott és sikerült megtanulja kezelni.
Titeket zavarna ez egy emberben?
önbizalomhiány(kisfokú): királyság!
különböző szorongások: királyság! (illetve szükséges is, főleg ha logikus dolgoktól szorong)
kisebbségi komplexus: királyság! (illetve aranyos és szerethető)
stb.: Azt nem tudom milyen
önsegítő könyvek: királyság!
Ha emellett jó fej, energikus, értelmes és helyes, az a legjobb
(Nem vagyok telenoros amúgy)
Most nehogy azt mondja valaki, hogy az én hibám hogy nem reagáltam egészségesen a gyerekkori elhanyagolásra, megalázásra és verésre és nem lettem egészséges felnőtt, mert másnak rosszabb volt és mégis egészséges lett. Menjetek már :D
Igen, kíváncsi voltam a válaszokra, és nem erre számítottam ezért tartom érdekesnek. Nem tudom miért gondoljátok azt, hogy másra akarom passzolni a problémát azzal hogy rámutatok mi okozta? Furcsa hozzáállás...
Egyébként meg ti amikor kapcsolatban vagytok és mondjuk korcsolyázni tanultok akkor csak arról beszéltek a párotokkal? Az van minden beszélgetés középpontjában, meg az, hogy elestetek közben? Ha nem, akkor az én esetemben miért lenne másképp azzal, hogy tanulom kezelni a problémáimat? Szerinted ez azt jelenti hogy én vagyok folyton a középpontban? Szintén furcsa hozzáállás, de elengedem..
Én összejönnék. Először is, minden ember, aki itt válaszol, a szülei eredménye. Az, hogy én helyrehozom, hoztam magam, nem mentesíti az apámat a felelősség alól. Ha valaki leszúr, de felépülök, attól még a támadó bűnös marad.
Na de kérdező, ha tényleg dolgozik ezen, akkor semmi baj. Sőt, valószínűleg empatikusabb ember, mint mások. Nekem is olyan szorongásaim voltak, hogy normális ember kiröhögne miatta, de aki szintén szorong, az megérti.
"Szóval a szr nevelésből adódó hátrányom ami miatt ez a sok baj kialakult hátráltatni fog amíg teljesen meg nem oldom őket. Érdekes..."
Nincs ebben semmi érdekes. Hagyjuk már azt, hogy itt mindenki óriási hátránynak írja, ha nem esik tőle mindenki hasra. De, tényleg. Ha egy nőnek kicsi a melle, ha nagy és páran azt írják, hogy nem járnának vele, azonnal az illető óóóóriási hátrányban van.
És ezzel szemben a mi a valóság? Kb. minden csajra van valami jelentkező, csak azért, mert csaj. Ja, hogy nem a legjobb pasik? Valóban. Ha ez óriási hátránynak számít, akkor talán a sikertelen srácoknál is észrevehetnék itt a felhasználók, hogy ők is óóóóriási hátrányban vannak. Ja, de őket folyamatosan támadják...
Szóval nem, nem vagy óriási hátrányban, csak átlagos helyzetben: Nem leszel a világ legjobb csaja és nem lesz oda érted minden pasi. De, sok még simán odalehet.
És mégis miért érdekes, hogy ez a helyzet? Ha te full egészséges lennél testileg és lelkileg, akkor szánnál olyan srácra időt, mint amilyen most te vagy, vagy inkább választanál egy rendben lévő embert? Az alapján, hogy már egy kicsit is problémás srácok is örök szüzek, a választ tudjuk.
Bocs, hogy a saját problémáim megoldottam és merek olyan elvárásokkal élni, amiket én is hozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!