Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összéjönnétek olyan emberrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összéjönnétek olyan emberrel akinek sok mentális problémája van, de dolgozik rajtuk?

Figyelt kérdés

Nem mentális betegség, csak probléma. Mint önbizalomhiány, különböző szorongások, kisebbségi komplexus stb. De ezeken tudatosan dolgozik évek óta önsegítő könyvekkel, szükség esetén néha pszihológussal és konkrét eredményeket tud felmutatni, illetve más ilyen jellegű problémákat amiket már megoldott és sikerült megtanulja kezelni.

Titeket zavarna ez egy emberben?

2020. ápr. 16. 23:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem, mivel magamat is nehezen viselem el, nemhogy mást. :)
2020. ápr. 17. 00:53
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Volt ilyen. Soha többé.
2020. ápr. 17. 00:53
 13/28 anonim ***** válasza:
55%
Attól függ, hogy fiú vagy-e vagy lány.
2020. ápr. 17. 03:00
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Az önbizalomhiány pl nagy sok problémát generálna, vagy betegesen féltékenykedne, vagy pedig betegesen ragaszkodna. Ugyanez vonatkozik a kisebbségi komplexusra és a szorongásra is, mindkettő megkeseríti az emberi kapcsolatokat és megnehezíti a mindennapokat. Nekem az egyik legfontosabb tulajdonság egy férfiban, hogy határozott, magabiztos legyen, nem komplexusos. Nem vagyok ingyen terapeuta, hogy én segítsek valaki mentális problémáin.
2020. ápr. 17. 05:39
 15/28 anonim ***** válasza:
35%
Nem, nekem egy normáis felnőtt emberre van szükségem.
2020. ápr. 17. 05:47
 16/28 anonim ***** válasza:
72%
Ma már minden embernek van valamilyen baja, tehát nem lenne ciki. (F)
2020. ápr. 17. 07:43
 17/28 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Amiket felsoroltál, jóval összetettebm, mélyebb problémák, minthogy önsegítő könyvekkel 'gyógyítani' lehessen.

33N

2020. ápr. 17. 08:48
 18/28 A kérdező kommentje:
Sokkal több nemleges válasz érkezett mint amire számítottam. Szóval a szar nevelésből adódó hátrányom ami miatt ez a sok baj kialakult hátráltatni fog amíg teljesen meg nem oldom őket. Érdekes...
2020. ápr. 17. 10:46
 19/28 anonim ***** válasza:
52%

önbizalomhiány(kisfokú): királyság!

különböző szorongások: királyság! (illetve szükséges is, főleg ha logikus dolgoktól szorong)

kisebbségi komplexus: királyság! (illetve aranyos és szerethető)

stb.: Azt nem tudom milyen

önsegítő könyvek: királyság!

Ha emellett jó fej, energikus, értelmes és helyes, az a legjobb

(Nem vagyok telenoros amúgy)

2020. ápr. 17. 10:47
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
te kérdezted, szóval ne akadj ki a válaszokon... ne a szüleidet hibáztasd a helyzetedért, rengeteg embert neveltek szarul és mégsincsenek ilyen problémáik, nyilván közrejátszik az is, de ne hidd, hogy mindenki aki egészséges mentálisan, szerető családból jött. amiket leírtál, kihatással lesznek a kapcsolatodra, egy ilyen emberrel nem lehet egészséges kapcsolatot fenntartani, így én sem jönnék egy ilyen emberrel, ameddig fennállnak. és szerintem ez teljesen érthető, mivel nem a terapeutája szeretnék lenni az adott illetőnek, hanem a párja, és nem nagy elvárás azért, hogy mentális problémáktól mentes legyen. tudom, hogy nehéz összeszedni magad, de jó úton jársz.
2020. ápr. 17. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!