Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mentális vagy testi problémái lehetnek valakinek azért, mert nem volt még párkapcsolata és nem szexelt?
Hogy érted? Attól nem lesz mentális problémád, hogy nem szexelsz. Az viszont előfordulthat, hogy a mentális problémák miatt nem talál valaki párt.
Szocfóbia ilyen.
4: Ez így nem igaz. Ha valaki például előnytelenebb adottságú és nem talál partnert magának hosszú időn át, az okozhat nem kis gondot nála. Mindenkinek az élete más, hogy mi történik és hogyan tudja kezelni. Persze innentől kérdéses, hogy valóban vele van-e így gond vagy csak a sors akarja így éppen még. Például nekem nagyon-nagyon lassan kezdett beindulni az életem és sokára lett igazi kapcsolatom. Nem lett mentális gondom szerintem, de rosszul hatott rám. Azóta hiszem, hogy így kellett lennie.
Van olyan ismerősöm, aki minden kapcsolatot ellehetetlenít maga körül túlzott elvárásokkal és finnyáskodásokkal. Hiszek benne, hogy pedig lett volna már kapcsolata és 40 év felett is egyedül maradt így. Én ezért mentális sérültnek tartom őt. Velem meglépett olyat, amiért feljelentettem. Pedig barátom volt. De ez másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!