Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak ismerkedni velem a férfiak, miután megtudják, hogy ügyvéd vagyok?

Figyelt kérdés
Nem azzal kezdem senkinek, hogy ügyvéd vagyok, azonban mégis azt tapasztalom, hogy ezt megtudva a legtöbben nem érdelkődnek tovább irántam. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg sztereotípia övezi a foglalkozásomat, amik rám egyáltalán nem igazak. Nem érzem magam senkinél felsőbbrendűnek, nem gondolom magam tévedhetetlennek, pont ellenezőleg, szükségem van a kritkára. Nincsenek irreális elvárásaim, nem gondolom azt, hogy bárkit a végzettsége, anyagi javai határoznának meg. 2 hosszabb, közel évtizedes kapcsolatom volt, netán az lenne a gond,hogy tapasztalatlannak tartanak? Esetleg az, hogy nincs klasszikus 9-től 17 óráig tartó munkám, sokszor estébe, éjszakába nyúlóan is el kell látnom a határidős feladataimat?

2024. jan. 15. 14:35
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
51%
40. Aha mert az okos no eljatsza azert a butat hogy bevonza a buta faxikat.. persze..
2024. jan. 15. 22:45
 42/52 anonim ***** válasza:
26%
Most miért szavaztátok le a 39-et? De hát ez nagyon romantikus sztori így hogy elsőre így reagált és a felesége lett. Az hogy szép vagy normális hangon az tök jól tud esni az embernek, akár random ismeretlentől is. Vagyis nőnek, mivel a pasik gondolom bekombinálnák hogy biztos nem elég férfiasak akkor. De egy nőnek jól esik.
2024. jan. 15. 22:46
 43/52 anonim ***** válasza:
62%
41, Olvasd el a könyvet. Kristin Harmel az író.
2024. jan. 15. 22:52
 44/52 anonim ***** válasza:
22%
43. Hiszek neked.. csak ha én buta férfi be veszem a cselt a kamu buta nőre utána jõn a nem vagyunk egy értelmi szinten szöveg, elég komikusan hangzik..
2024. jan. 15. 23:24
 45/52 anonim ***** válasza:
17%
Kétszer ismerkedtem jogász csajjal. Soha többet nem kell ilyen ostoba fajta. Az életképtelenség netovábbjai voltak. Sima egyszerű párkapcsolati helyzeteket nem tudtak kezelni. Hála az égnek hogy vége lett mind!
2024. jan. 16. 01:04
 46/52 anonim ***** válasza:
41%

De ez valószínűleg nem abból fakadt, hogy jogászok voltak, hanem abból, hogy tapasztalatlanok voltak a párkapcsolatok terén. A szakmájuk ebben az esetben csak egy mellékzönge, nem kiindulási pont.

2024. jan. 16. 01:07
 47/52 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
27%
46: Imádom ezt az oldalt! Napi szinten belegyalogolok többször is a klasszikus "fallacy of hasty generalization" érvelési hibába. 😅
2024. jan. 16. 07:38
 48/52 gabor49 ***** válasza:
85%
nos nekem jol jönne egy ügyvéd
2024. jan. 16. 08:03
 49/52 anonim ***** válasza:
37%
Mindent amit mondanak felhasználható lesz ellenük. Egy ügyvéd ügyvédként gondolkozik. Mindig. Szerinted?
2024. jan. 16. 14:14
 50/52 anonim ***** válasza:
22%

" azt tapasztalom, hogy ezt megtudva a legtöbben nem érdelkődnek tovább irántam. "

Kolleginák szinglik?

"2 hosszabb, közel évtizedes kapcsolatom volt, netán az lenne a gond,hogy tapasztalatlannak tartanak?" Aha... Jó következtetést tudsz leszűrni. Nem ügyvédnek kellene kiadnod magad.

"éjszakába nyúlóan is el kell látnom a határidős feladataimat?"

Rosszlányos munkakör?

2024. jan. 19. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!