Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak ismerkedni velem a férfiak, miután megtudják, hogy ügyvéd vagyok?

Figyelt kérdés
Nem azzal kezdem senkinek, hogy ügyvéd vagyok, azonban mégis azt tapasztalom, hogy ezt megtudva a legtöbben nem érdelkődnek tovább irántam. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg sztereotípia övezi a foglalkozásomat, amik rám egyáltalán nem igazak. Nem érzem magam senkinél felsőbbrendűnek, nem gondolom magam tévedhetetlennek, pont ellenezőleg, szükségem van a kritkára. Nincsenek irreális elvárásaim, nem gondolom azt, hogy bárkit a végzettsége, anyagi javai határoznának meg. 2 hosszabb, közel évtizedes kapcsolatom volt, netán az lenne a gond,hogy tapasztalatlannak tartanak? Esetleg az, hogy nincs klasszikus 9-től 17 óráig tartó munkám, sokszor estébe, éjszakába nyúlóan is el kell látnom a határidős feladataimat?

2024. jan. 15. 14:35
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
47%
Hallod Ed, inkább kussolj, mert konkrétan mindig hülyeséget locsogsz.
2024. jan. 15. 15:21
 12/52 anonim ***** válasza:
60%
Túl magas a labda, doktornőkkel is nehezen kezdenek. Nem szeretik az okos nőket, mert rafkósak.
2024. jan. 15. 15:26
 13/52 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
52%

4: Adom! Szoktam beszélgetni ilyen irányban is férfitársaimmal is. Valahogy mindég az az érzésem, hogy ez ilyen ego dolog. Okosabb nő az már gázos...

Pedig sztem az intelligencia tökre szexi. :)

Ne add fel kedves kérdező! :)

(F)

2024. jan. 15. 15:34
 14/52 anonim ***** válasza:
64%

1, Ahogy az előttem kommentelő is írta: nem szeretik az okos nőket.

2, Valószínűleg anyagilag is jobban állsz a legtöbb pasinál, ami sértené az egojat.

3, Nevetsz rajta, de tényleg gondolhatják azt, hogy leperled a gatyájukat is. Főleg ha sunyi a pasi...

2024. jan. 15. 15:34
 15/52 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem tudom...ügyvéd meg doktor aki okos? Oké sokat tanult, van lexikális tudása. De ismerek programozó meg vegyészmérnök nőket. Matematikusokat, gazdasági szakértőket, politológusokat. Na én őket tartom okosnak, velük lehet jókat beszélgetni. Volt orvos barátnőm. Azon kívül hogy melyik beteggel mi van, melyik kollegája próbált ráhajtani nemigazán volt témája.
2024. jan. 15. 15:35
 16/52 anonim ***** válasza:
11%

Mi ez a "félnek, hogy pereled őket" duma?

Én a munkámból kifolyólag annyiszor, de annyiszor megkaptam, és soha, senki nem perelt. És HA perelt is volna, attól még a vipera töri a térdet.

2024. jan. 15. 15:37
 17/52 anonim ***** válasza:
11%

6

Akkor csak érdekből?😜

2024. jan. 15. 15:38
 18/52 anonim ***** válasza:
12%

Az 1-es bár szerintem viccelt, ebben lehet valami.

Sajnos az emberek, és főleg férfiak nagy százaléka (férfiaknál a többség) az svindler. Olyan nőket keresnek, akiket meg tudnak vezetni, akiknek túl járnak az eszén, ki tudnak tőlük csalni dolgokat, stb.

Ezért mennek el.

Aki marad, azok a te embereid.

Tudom, szar, hogy nem jutsz el odáig, hogy meglásd, hogy jaj, ez egy immorális gazember, nem is kell akkor, hanem ők "dobnak", nem tudod, mért.

De csupa olyan dolog lehet a háttérben, amiért neked se kéne az az ember.

2024. jan. 15. 15:42
 19/52 anonim ***** válasza:
60%
Ezen aligha múlik. Ha bejössz nekik nem is érdekli mivel foglalkozol, ha nem jössz be nekik akkor meg végképp nem. Pár embert felvilágosítanék hogy fajsúlyosabb bűncselekmények esetén kötelező a védelem,. Valakinek el kell látnia és nincs annyi milliomos bűnöző hogy valaki csak erre álljon rá (Columboban volt hogy rendre gazdagokra jött rá a gyilkolhatnék) a meggazdagodás érdekében
2024. jan. 15. 15:47
 20/52 anonim ***** válasza:
29%

Én ha megírom hogy pénzugy számvitelben vagyok. A következő oillqnatban tolem is ghostolnak.

(De mert a javaresze szakmunkas.)

2024. jan. 15. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!