Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak ismerkedni velem a férfiak, miután megtudják, hogy ügyvéd vagyok?

Figyelt kérdés
Nem azzal kezdem senkinek, hogy ügyvéd vagyok, azonban mégis azt tapasztalom, hogy ezt megtudva a legtöbben nem érdelkődnek tovább irántam. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg sztereotípia övezi a foglalkozásomat, amik rám egyáltalán nem igazak. Nem érzem magam senkinél felsőbbrendűnek, nem gondolom magam tévedhetetlennek, pont ellenezőleg, szükségem van a kritkára. Nincsenek irreális elvárásaim, nem gondolom azt, hogy bárkit a végzettsége, anyagi javai határoznának meg. 2 hosszabb, közel évtizedes kapcsolatom volt, netán az lenne a gond,hogy tapasztalatlannak tartanak? Esetleg az, hogy nincs klasszikus 9-től 17 óráig tartó munkám, sokszor estébe, éjszakába nyúlóan is el kell látnom a határidős feladataimat?

2024. jan. 15. 14:35
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
65%

10: Szerintem rokon nem láthat el jogi képviseletet.

És ahhoz, hogy a per elinduljon, először neki kell beleinvesztálni, nem keveset.

Terasztető mesternek a FB-on eltűnt a számlájáról 11 M Ft, perli a bankot.

Eddig azt hiszem, az ügyvédi munkadíjon túl 1,8 M Ft-ot kellett befizetnie a bíróságra illetéket.

2024. jan. 15. 15:48
 22/52 anonim ***** válasza:
14%

Tippelek!

Lenne pasi, aki akarna, de gondolom a Béla nincs 180 centi, a Tomi nős, a Gézu még csak 19 éves, Laci bá' öreg, már 43, Sanyika cuki, de csóró, Martin C., Gabi nagyon csinos, de lány,...

2024. jan. 15. 15:49
 23/52 anonim ***** válasza:
66%

22:

"a Tomi nős, a Gézu még csak 19 éves"

És tényleg az a meggyőződésed, hogy egy egyedülálló középkorú nőnek ez meg kellene feleljen?:)

2024. jan. 15. 15:53
 24/52 anonim ***** válasza:
85%

Biztos vagyok benne, hogy nem ezert nem akarnak ismerkedni.

(Max. indirekten befolyasolhatja a foglalkozasod, hogy otthagynak: ha nagyon jol megy neked es nyilvanvaloan mas osztalyba tartoztok, akkor valoban nem illenetek ossze mondjuk egy szakmunkassal. De egy sima ugyved azert nem feltetlenul vagyonos.)

2024. jan. 15. 15:54
 25/52 anonim ***** válasza:
10%
Mert válogatsz hogy gazdag legyen meg jómódú. Aztán 500 másik egyszerű melóst meg közben te utasítasz el.
2024. jan. 15. 16:01
 26/52 A kérdező kommentje:

Havonta látok el pro bono tevékenységet a valóban rászoruló személyeknek. Van egy jogi asszisztensem, illetve egy jelöltem, akiknek a bérét szintén ki kell gazdálkodjam. Mindezzel csak azt szeretném sugallni, hogy nem viszek haza milliókat havonta, teljesen átlagos életszínvonalon élek, kifelé sem mutatok mást, nincs mire nagyzoljak.

Nem szeretek mindenáron pereskedni, sőt. Sokkal nagyobb sikernek tartom az egyezségkötés elérését, mint a pernyertességet.

Magasságra vonatkozó megkötésem nincs, nem az határozza meg a vonzalmam valaki iránt, hogy pl. 172 cm vagy 182 cm.

2024. jan. 15. 16:04
 27/52 anonim ***** válasza:
73%

ügyvédként ugyebár a jogot képviseled, különben nincs hiteled. ergó vagy magad is egy meglehetősen rendezett és szabálykövető ember vagy, vagy ha nem, akkor legalábbis fenn kell tartod ezt az imidzset magadról mások előtt. ezt várják tőled az ügyfeleid, ezt várja tőled a társadalom.

na most az én életstílusom és -felfogásom se nem különösebben rendezett, se nem különösebben szabálykövető. azokat az embereket, akiknek testhez álló a jogi pálya, egyszerűen túl merevnek érzem. és bár nyilván kerülöm, hogy ártsak másoknak, ezen felül viszont szarok bele, hogy másoknak mi a véleménye rólam (különösen a felszínes, kicsinyes nyárspolgároknak), és hányingerem van, ha meg kell magam játszanom.

na ezért nem kezdenék jogásszal. nem azért, mert tanult és művelt, egyáltalán nem (tanultnak és műveltnek lenni pozitív dolog).

2024. jan. 15. 16:06
 28/52 anonim ***** válasza:
0%
27: No, igen, ez az eufemizált megfogalmazása a 18.-nak.
2024. jan. 15. 16:09
 29/52 anonim ***** válasza:
47%

Régebben nálam ez inkább plusz pont volt. Smart is sexy. De! Mostanában inkább kicsi red flag. Nem nagy ügy, de nem pozitívumként élem meg. Egy ügyvédnek nehéz az élete. Jellemzően karrieristák is, nem az az otthon melegét megteremtő fajta. Plusz sokat dolgoznak, eleinte nagyon kevés pénzért. Aztán ha saját bizniszük lesz, vagy megalapozzák magukat, akkor meg eszméletlen jól keresnek és még többet dolgoznak. Persze ezek sztereotípiák, de ügyvéd lányokkal folytatott beszélgetések alapján ezt szűrtem le.

Egy szó mint száz: nem deal breaker, de nem előny, az biztos. Mélyebb ismerkedés során dőlne el.

2024. jan. 15. 16:09
 30/52 anonim ***** válasza:
0%
9 Sok munkatársad van? Mert ha mindegyiknek van egy nem szimpatikus neje aki valamilyen foglalkozású, akkor nem sok ember marad neked akivel egyáltalán szóbaállhatsz. Pláne ha van még 10-szer annyi volt munkatársad is, és azoknak is van neje.
2024. jan. 15. 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!