Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért veszik sértésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért veszik sértésnek ha segíteni akarnak nekik?

Figyelt kérdés

Itt a társkeresési szekcióban rengeteg alul iskolázott , csóró és rossz külsejű férfi nyavajog.

Őszinte segítőkész válaszokra (hogy munka mellett tanuljanak tovább nappalin , nyelveket is) meg kezdjenek el figyelni a kajára meg sportoljanak valamit. Erre azonnal megsértődnek!

Ha lusta változtatni és semmire nem hajlandó akkor jogosan nem fognak kelleni senkinek.

2024. jan. 14. 14:15
 81/92 anonim ***** válasza:
46%

"Folyamatosan írja minden témába illő kérdéshez a velem való kapcsolatát."

És akkor mi van? Azért írom, hogy más okuljon belőle, mindig olyan helyre írtam, ahol volt ilyen kicsengése. Nem neked írom, és egy betűt sem hazudtam, és te is jól tudod, ha még nem kattant el skizofrénia szinten az agyad. Ha nem tetszik, nem kell olvasgatni. Azt se tudom, mikor tanyázol itt az oldalon és mikor nem, de nem is érdekel, az én válaszaimnak nem te vagy a célközönsége, akármennyire is nehéz felfogni egomán aggyal.

A kérdések írogatását, a hazug lejáratást, személyeskedést te kezdted el, és te vitted olyan undorító szintre, hogy menthetetlen.

Még egy dolog:

Igen, volt már jópárszor, hogy trollkodtam az oldalon. Ez van.

Annak, hogy pszichológus vagyok, semmi jelentősége nincs. Soha nem dolgoztam a szakmámban, és nem is fogok. Teljesen más területen építettem karriert.

2024. jan. 14. 22:24
 82/92 anonim ***** válasza:
40%

#81:

Ez az, ez a lényeg, hogy hiába nem incel akkor is megkapja, hogy az és nem rád értettem személyesen. Hát olvasd már el mégegyszer amit bemásoltam a jó ég áldjon meg. Hol vagy te az elején előszedve? Miért kell gúnyolódni az inceleken? Nem értem. Nem vagy tőlük jobb meg más se akkor.

Ki van forgatva minden amit írtam, mert könnyű ítélkezni ugyebár a másik felett különösen online és erről egyedül az tehet, hogy valakit beszippantott ez a hely, lelkileg nem egészséges vagy nem tudom mi baja van.

Kiakasztó, hogy minden kérdésben/válaszban nagyrészt provokációt látnak és támadnak, mint a vadállatok...

2024. jan. 14. 22:31
 83/92 anonim ***** válasza:
0%

"Nem vagy tőlük jobb meg más se akkor."

Ó, dehogynem.

Ez ilyen általános iskolás tanító nénis szöveg, hamis erkölcs.

2024. jan. 14. 22:35
 84/92 anonim ***** válasza:
42%

Normálisan is meg lehetett volna ezt beszélni, ha nem jössz olyan trükkökkel amit hetek óta írnak ki rólam kérdésekbe alaptalanul.

De már kezdem azt érezni, hogy számunkra nem ugyan azt takarja az incel jelző, és ez egy komoly félreértés ennek kapcsán.

2024. jan. 14. 22:35
 85/92 anonim ***** válasza:
28%

Nekem az incel, aki nem jut szexhez, de még akadhat, aki gyűlöli a nőket az soviniszta és független attól, hogy szűz, akad nő vagy hárémje van. Ugyanis aki gyűlöli az úgyis gyűlöli, hogy van nője.

Az olyan gyenge, uszító trollkérdések egyáltalán nem érdekelnek.

Míg más ugrik, hogy jól kiossza. Csak nem tudom mi értelme van azon kívül, hogy még kiír 100 olyan kérdést.

Most is értetlenkedsz, a rosszat látod bennem, merthát abban vagy, illetve ki tudja micsoda ural téged.

Trükk, Úristen. Legyen ha attól jobban érzed magadat...

2024. jan. 14. 22:48
 86/92 anonim ***** válasza:
41%

Te magad írtad le, vagy nem tudom.. lehet már keverlek és több 4 csillagos felhasználó írt ide ennek kapcsán. A trükköt állítottál nekem, ezt te magad írtad. Nem én találtam ki.

Konkrétan ezt írta nekem itt valaki, csak egy válasz törölve lett és lehet pont ez volt az:

"Egy tükröt tettem az arcod elé, ennyi történt, neked az támadás."

Nekem az incel egyenértékű azzal aki gyűlöli a nőket, bántaj őket és szidalmazza őket. Tudom, hogy a hivatalos jelentésbe ez nincs feltétlen benne, de ha ezt az oldalt nézed kb ez van.

2024. jan. 14. 22:53
 87/92 anonim ***** válasza:
56%

Jó, már én is hülye vagyok, elnézést. Trükknek olvastam :D

Tükröt.. De attól amit leírtam ugyanúgy fentáll, csak félre olvastalak először és nem lapoztam vissza..

Szóval kb helyettesítsd be a trükk helyére a tükröt és ugyan az áll, amit írtam.

2024. jan. 14. 22:55
 88/92 anonim ***** válasza:
41%

Már egyszer leírtam szerintem korrektül, hogy mi a helyzet ezzel az incel témával:

"Ha egy férfi sikertelen, és csak elkeseredetten tanácsot kér, akkor nem igazán jellemző, hogy bullying-ot kapnak, vagy azt, hogy öljék meg magukat.

Akkor szoktak ezek jönni, ha a sikertelenségen panaszkodás mellé oda van csempészve valami nő savazás is vagy hasonló bugyogó gyűlölködés.

Az incel szóhoz igaz, hogy hozzákapcsolódott már egy egész szubkultúra, de az alapvető jelentése az, hogy olyan férfi, aki nem jut szexhez/párkapcsolathoz, miközben egyébként próbálkozik vele.

Egy notóriusan sikertelen férfi simán lehet incel a szó eredeti értelme szerint.

De olyan is lehet, hogy az írása alapján úgy veszik le a válaszolók, hogy a kialakult szubkultútához is hozzátartozik."

2024. jan. 14. 23:00
 89/92 anonim ***** válasza:
31%

"munka mellett tanuljanak tovább nappalin"

Minek? Ugy sincs protekciom, hogy zsiros allast kapjak.

"nyelveket is"

Szinkrontolmacs szinten beszelek malajul, tarsalgasi szinten indonezul es ngoko javaiul.

"kezdjenek el figyelni a kajára"

En azt megenni szoktam, nem figyelgetni.

"sportoljanak valamit"

Az ugrabugralast mindig is utaltam, inkabb elmegyek setalni.

39F incel

2024. jan. 15. 00:29
 90/92 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít és zavar, mert én ilyen segítő angyal vagyok, de senki nem fogadja meg a tanácsaimat és csak panaszkodik tovább és megmagyarázza miért adtam szar tanácsot. De nem csak a nyomi fiúknál van ez, hanem nőknél is, akár más témában is nem csak társkeresés. Én meguntam és ilyenkor csak annyit mondok hogy akkor ba.zdmeg élj tovább ilyen nyomorultul, aztán nem fog tovább zaklatni engem. De már bele se kezdek a tanácsadásba, ott szarom le kinek mi a baja.
2024. jan. 15. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!