Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért veszik sértésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért veszik sértésnek ha segíteni akarnak nekik?

Figyelt kérdés

Itt a társkeresési szekcióban rengeteg alul iskolázott , csóró és rossz külsejű férfi nyavajog.

Őszinte segítőkész válaszokra (hogy munka mellett tanuljanak tovább nappalin , nyelveket is) meg kezdjenek el figyelni a kajára meg sportoljanak valamit. Erre azonnal megsértődnek!

Ha lusta változtatni és semmire nem hajlandó akkor jogosan nem fognak kelleni senkinek.

2024. jan. 14. 14:15
 11/92 anonim ***** válasza:
77%

Itt többen kéretlen tanácsokról, meg önjelölt megmondókról írnak.

De ha itt valaki kérdez, hgoy hogy lehetne jobb, és valaki válaszol, ott nincs szó sem kéretlenségről, sem önjelölt megmondásról.

2024. jan. 14. 15:21
 12/92 anonim ***** válasza:
56%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Az iskolázatlan, buta nők miért vágynak okos, gazdag pasikra?

2024. jan. 14. 15:28
 13/92 anonim ***** válasza:
73%

Igazad van, ha valaki kérdez és kap rá választ akkor az esetben nincsen. (9-es voltam.)

2024. jan. 14. 15:28
 14/92 anonim ***** válasza:
21%
Milyen segítségnyújtás az amikor rögtön az incel szóval jönnek e csapatostul és hogy akasszák fel magukat?
2024. jan. 14. 15:32
 15/92 anonim ***** válasza:
49%
14-es senki nem jött a FINGCEL szóval!
2024. jan. 14. 15:40
 16/92 anonim ***** válasza:
10%

#15:

E kérdés alatt, de ha sikertelen férfi ír ki kérdést rögtön oda vágják, hogy incel, vagy némelyik még azt is, hogy akassza fel magát. Szerinted az rendben van? Mert szerintem nem, nem kéne a sikertelen férfiaknak, akik nem vallják magukat annak olyasmiket írni. Egy csomó férfi depressziós, vagy hiába keresgél mégse kell. Vagy azért, mert csúnyább, vagy azért, mert szürke kisegér.

Nem megoldás az, hogy letudja jó pár válaszoló olyan gusztustalan módon. Fordított esetben neked, nekem meg a tizediknek se esne jól.

2024. jan. 14. 15:56
 17/92 anonim ***** válasza:
69%

16-os

Sok esetben teljen jogosan vágják oda, mert egy idióta a kérdező.

2024. jan. 14. 16:03
 18/92 anonim ***** válasza:
0%

Attól, hogy sok esetben idióta a kérdező attól még nem az összes esetben úgy van, ugye? Te neked jól esne, hogy megkapnád az incel jelzőt, vagy, hogy dögölj meg úgyse kellesz senkinek ha csak sikertelen vagy? Nem. Akkor miért nem veszik az emberek komolyan a másikat ha nem troll kérdés? Egyáltalán miért fontos, hogy valós vagy se a kérdés? A moderátor dolga leszedni ha többször fel lett téve a kérdés a regisztració (IP-cim) alapján. A te dolgod, meg az enyém is a kérdésekre válaszolni vagy jelenteni a kérdést. Nincs megengedve, hogy mást ongyilkolásra buzdíts!

És az sem megoldás, hogy írnak egy csomóan kérdező válaszokat, de hozzateszik, hogy lusta, gyenge szár ha nem képes tovább tanulni, lefogyni. Lehet kedvesebben is kifejezni magadat. Mert itt általában az megy, hogy a férfi semmirekellő dagadt, alkoholista lustaság, vagy a nő egy felmosorongy, egy kurwa.

Nem tanácsot adnak hanem lehordják a kérdezőket.

2024. jan. 14. 16:15
 19/92 anonim ***** válasza:
86%

Rám az incel jelzőt érdekes módon még soha nem használta senki. Nem is buzdítottam senkit soha öngyilkosságra. A kamus önsorsrontó idiótákkal meg akkor sem fogok foglalkozni ha nekem vergődik ha másnak. Egyszerűen hiteltelen idióták az ilyenek.

Így van, a drága incel jóemberek ugyanúgy lehordják a női kérdezőket és válaszolókat, mint esetleg egy nő vagy egy normálisabb értékrenddel rendelkező férfi megjegyzést tesz rájuk.

2024. jan. 14. 16:24
 20/92 anonim ***** válasza:
0%

Nem kaptad meg, mert nem írtál ki kérdést. Én már megkaptam pedig nem vagyok az. Nagyon könnyű ítélkezni a másik felett és letudni copy-paste melléknevekkel. Az egyáltalán nem tanács.

Az már inkább amikor valami hasznosat, normálisat javasolnak, de nagyrészt nem úgy van.

És igen téged nem érdekel, de azért kiadtad magad nőnek, mert tudtad, hogy férfiként egy nő se hallgatott volna meg amikor öngyilkos akartál lenni. A gyakorin mentette meg úgymond valaki az életed és nem zavar téged, hogy ongyilkosagra buzditsak a férfiakat. Hát mit ne mondjak... Te se vagy normális hiába írjak neked, hogy az vagy. Látni jó régóta itt logsz te is és teljesen átdeformálta az agyad ez az oldal. :(((

2024. jan. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!