Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért veszik sértésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért veszik sértésnek ha segíteni akarnak nekik?

Figyelt kérdés

Itt a társkeresési szekcióban rengeteg alul iskolázott , csóró és rossz külsejű férfi nyavajog.

Őszinte segítőkész válaszokra (hogy munka mellett tanuljanak tovább nappalin , nyelveket is) meg kezdjenek el figyelni a kajára meg sportoljanak valamit. Erre azonnal megsértődnek!

Ha lusta változtatni és semmire nem hajlandó akkor jogosan nem fognak kelleni senkinek.

2024. jan. 14. 14:15
 71/92 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ez nem önbizalom hiány. Ha valaki megpróbálnak támadni vagy zaklatni az a legtöbb esetben negatívan hat.

"hogy másnak halált kívántok"

Én nem kívántam másnak a halálát, már sokadszorra írom le. Azt írtam max, hogy engem nem érdekel, hogy él-e vagy hal-e.

" ex pszichológus és itt trollkodik ugyanúgy mint más"

Nem trollkodik itt.

Nem tudom melyik írt ki rólam kérdést, de gyanítom az ex.

"Egyáltalán miért kéne kizárólag nektek hinni azok után, hogy még mindig reagáltok a kérdéseire? Ha nincs igaza még véletlenül se semmiben akkor befejezed, hogy írsz neki választ."

Nem valótlan amit rólam ír, régen tényleg megtettem azt, hogy nőnek adtam ki magam egy ideig. De könyörgőm 10 éve volt, nem is voltam nagyon sokszor egy csomó ideig itt. Mint mondtam eleinte nem is reagáltam, csak miután volt egy 4-5 kérdés amit már nem hagytam szó nélkül.

DE le lehet írni a saját nézeted, csak személyeskedés nélkül. Ha normálisan írtál volna nekem legelőször is akkor eszembe sem jut felhozni azt a 2 embert, és nem is állok beléd. Normálisan is meg lehetett volna beszélni, hogy aki sikertelen az nem érdemel bullyngot aki pedig olyat tesz, mint ami pl az ex tett a lánnyal vagy épp más traumáin élvezkedik az szerintem igenis megérdemli, hogy ne maradjon szó nélkül.

2024. jan. 14. 21:46
 72/92 anonim ***** válasza:
Ilyen egy idióta oldalt baxdmeg. Törlöm is az előzményekbol a faxba. Régen ez egy kérdezős oldal volt.
2024. jan. 14. 21:51
 73/92 anonim ***** válasza:
65%

Na akkor most azt is írd le légyszíves, hogy én hol szoltam hozzád bármit azon kívül, mikor már kiírtál rólam kérdést? Nem is ismerlek..

Az pedig, hogy kinek hiszünk az evidens, hogy olyannak akit ismerünk és akit tudunk, hogy milyen ember. Bár ezt te is megmutattad már párszor.

Azt csak úgy mellékesen mondom, hogy ugye nem gondolod, hogy 13 évvel a kapcsolatotok után az exed neked csinálná a színjátékot és játszaná el 10 éve egy másik emberrel, hogy ő boldog? :D

2024. jan. 14. 21:55
 74/92 anonim ***** válasza:
0%

Krumplika:

Írtad a fingcelt... Már rögtön gúnyolódtál kezdjük itt és ezt válaszoltam:

"E kérdés alatt, de ha sikertelen férfi ír ki kérdést rögtön oda vágják, hogy incel, vagy némelyik még azt is, hogy akassza fel magát. Szerinted az rendben van? Mert szerintem nem, nem kéne a sikertelen férfiaknak, akik nem vallják magukat annak olyasmiket írni. Egy csomó férfi depressziós, vagy hiába keresgél mégse kell. Vagy azért, mert csúnyább, vagy azért, mert szürke kisegér.

Nem megoldás az, hogy letudja jó pár válaszoló olyan gusztustalan módon. Fordított esetben neked, nekem meg a tizediknek se esne jól."

Mit írtál vissza:

"Sok esetben teljen jogosan vágják oda, mert egy idióta a kérdező."

Következő válaszom:

"Attól, hogy sok esetben idióta a kérdező attól még nem az összes esetben úgy van, ugye? Te neked jól esne, hogy megkapnád az incel jelzőt, vagy, hogy dögölj meg úgyse kellesz senkinek ha csak sikertelen vagy? Nem. Akkor miért nem veszik az emberek komolyan a másikat ha nem troll kérdés? Egyáltalán miért fontos, hogy valós vagy se a kérdés? A moderátor dolga leszedni ha többször fel lett téve a kérdés a regisztració (IP-cim) alapján. A te dolgod, meg az enyém is a kérdésekre válaszolni vagy jelenteni a kérdést. Nincs megengedve, hogy mást ongyilkolásra buzdíts!"

Te válaszod ez:

"Rám az incel jelzőt érdekes módon még soha nem használta senki. Nem is buzdítottam senkit soha öngyilkosságra. A kamus önsorsrontó idiótákkal meg akkor sem fogok foglalkozni ha nekem vergődik ha másnak. Egyszerűen hiteltelen idióták az ilyenek.

Így van, a drága incel jóemberek ugyanúgy lehordják a női kérdezőket és válaszolókat, mint esetleg egy nő vagy egy normálisabb értékrenddel rendelkező férfi megjegyzést tesz rájuk."

Szóval úgy jön le, hogy ha valaki normális (MINT TE) akkor nyugodtan írhat bármit az abnormális embereknek.

Azért vágtam oda a sztorit, hogy vedd már magadat észre!

Mitől vagy te normálisabb ha mást a sárga földig ekézel? Semmivel!

Te ugyanúgy segítségre szorultál és mégis egyetértesz még most is azzal, hogy a sok "idióta" megérdemli amit kap tőled is.

Ne haragudj, de ahogy te (IS) gondolkodsz úgy normális, empátiára képes ember egyáltalán nem gondolkodik.

Úgyhogy komolyan nem értem, hogy miről beszélsz a Huberttal együtt.

Úgy tűnik hogy ha titeket áskálnak ha nem személyesen ti akkor is áldozatok vagytok és a megmondó Atyaúristenek hiszen régi motorosok vagytok és aki nem hagyja magát az egy idióta, szerencsétlen szintén, mint az incel vagy sikertelen ember.

És az a baj, hogy rajtatok kívül még több ilyen mentálitású egyén van!

2024. jan. 14. 21:59
 75/92 anonim ***** válasza:

72

Nyugi, tudjuk, hogy te vagy a hazudozó a haveroddal együtt.

Ennél több szót tőlem most nem is érdemelsz.

2024. jan. 14. 22:01
 76/92 anonim ***** válasza:
55%

73.

A gyakori már rég nem erről szól. A legtöbb kérdés alatt talán, ha 2-3 válasz van, ami tényleg a kérdésre válasz. A többi vagy a válaszolók egymás közötti meccseiről szól, vagy a kérdezőt támadják, függetlenül annak korától, nemétől, stílusától. Van egy teóriám, hogy miért tartunk itt, ahol, a fő ok, hogy ugyanazok az arcok vannak itt 2010 óta és már "unják" a kérdéseket, egymást túllicitálva megy a genyóskodás, "trollkodás". Van aki szerint ez vicces, más hobbinak tekinti, de van itt gőzleeresztő ember meg aki tényleges küldetésnek tekinti "a nemes harcot".

2024. jan. 14. 22:02
 77/92 anonim ***** válasza:
54%

Tehát akkor szerinted, mondhat bárki bármit, nyilvánulhat meg akárhogyan, szidhat bárkit bármit, támadhat bárkire bárhogyan, nem szabad szólni neki, mert akkor az már ekézés? Közben pedig csak egy segítségre szoruló ember aki a bántalamzást kezdeményezte?

2024. jan. 14. 22:04
 78/92 anonim ***** válasza:
68%

"Te ugyanúgy segítségre szorultál és mégis egyetértesz még most is azzal, hogy a sok "idióta" megérdemli amit kap tőled is."

De ő nem másokat fikázva követelte a segítséget és nem az volt a (fő) baja, hogy neki nincs barátnője, és pláne nem terhelte saját magáról másra a felelősséget.

Nincs miért észrevennie magát, mert nem tartozik ebben a kérdéskörbe ő és a problémái és a 10 évvel ezelőtti énje.

Én leírtam, hogy az incelezést, halálkívánságot tapasztalataim szerint nem azok kapják, akik csak szomorúak, keserűek, reménytelennek érzik magukat és segítséget kérnek, hanem azok, akik ezek mellé (vagy épp helyett) gyűlölködést, szexizmust csempésznek oda.

2024. jan. 14. 22:05
 79/92 anonim ***** válasza:
35%

De annak minek írtok választ? Nemrég írtam, hogy nem kéne senkinek!

Itt nem az a baj, hogy valaki sikertelen hanem az, hogy az is le van incelezve/femcelezve, vagy kurwázva, önbecsülés nélküli felmosórongynak hordva és még azt is megkapja némelyik, hogy dögöljön meg!

Nincs nagyon kivétel, még a nem provokatív kérdésekről is azt hiszik sokan, hogy provokálás.

Tegnap kérdezett egy pasas, vagy tegnapelőtt(?) hogyan tegye jóvá, hogy megbántotta a barátnőt és olyan válaszokat kapott, hogy nemhelyes, nem érdemel barátnőt, trollkodik és hasonlók míg a modik le nem törölték az olyan válaszokat és nem az összes 2 pipás válaszok voltak hanem 4 és följebb.

Ne már hogyha valaki kérdést ír ki, hogy rögtön le kell mondani, kérdést se feltenni neki vagy normális választ adni (attól függetlenül, hogy kitaláció vagy se)!

Nem létezik, hogy az összes kérdés fantázia, vagy hogy gyalázni kéne a kérdezőt.

És ez csak egy kérdés volt, azon kívül sok van ilyen. Még terhes nőket is sértegetnek!

Nem normális ilyesmi fajta viselkedés.

2024. jan. 14. 22:17
 80/92 anonim ***** válasza:

Valóban a kérdések egy része gyalázkodó és nem is helyes egyből letámadni és nagyon sértő dolgokat mondani, de én szerintem ilyet nem is nagyon szoktam csinálni. Akkor szoktam "beszólni" ha nagyon provokatív egy kérdés vagy válasz, de akkor sem olyat, hogy dögöljön meg az illető. Nem is értem, hogy ezeket történetesen miért nekem céloztad vagy csak általánosságban írtad, már nem tudom..

A "fingcel"-el pedig nem rajtad gúnyolódtam, hanem az itteni magukat incelnek tituláló embereken, mert még egy olyat nem láttam aki gyűlölködés nélkül nyilatkozott volna a nőkről és magát nyíltan incelnek tartotta.

2024. jan. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!