Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak miért veszik sértésnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért veszik sértésnek ha segíteni akarnak nekik?

Figyelt kérdés

Itt a társkeresési szekcióban rengeteg alul iskolázott , csóró és rossz külsejű férfi nyavajog.

Őszinte segítőkész válaszokra (hogy munka mellett tanuljanak tovább nappalin , nyelveket is) meg kezdjenek el figyelni a kajára meg sportoljanak valamit. Erre azonnal megsértődnek!

Ha lusta változtatni és semmire nem hajlandó akkor jogosan nem fognak kelleni senkinek.

2024. jan. 14. 14:15
 61/92 anonim ***** válasza:
0%

Arra egyáltalán nem került volna sor, hogy titeket előszedjen az ex ha ti ketten, vagy hárman nem írtatok volna semmit az első kérdéséhez. Senki az égvilágon nem adott neki igazat! Erre megjelentél te, Krumplika és még az ex is és elkezdte savazni a kérdezőt és a másik faszit is. Nem kellett volna, mert senki nem hitte el a sztorit ahogyan előadta. Jól felmérgesedett és azóta írja a kérdéseit bárhová rólatok ti meg magyarázkodtok mintha bárkit érdekelne annyira. A Krumplikát dicsérik milyen normális, megvédik, felpontoznak titeket de ha kiír 30 kérdést ti akkor is válaszoltok neki! Ráadásul már annyira paranoiásak vagytok, hogy mindenkire azt hiszitek, hogy ő az vagy a másik faszi.

Hogyan lehet úgy hozzá állni egy emberhez, hogy leidiótázza azért, mert volt mersze párhuzamot vonnia? Ti etetitek első perctől azt a férfit, rendesen hülyét (már bocsánat) csinál belőletek ha csak felhozza más a múltat és azt hiszitek, hogy ő vagy a másik az. Azért hoztam fel, mert nem bírjátok abbahagyni a tragikomédiát vele hetek óta (lehet több, én hetekről tudok) és mert ugyanazt/hasonlót megjárt Krumplika és mégse képes megérteni, hogy nem arra van szüksége, hogy a halálát kívánja hanem pszichológusra, vagy jó hallgatóságra a SIKERTELEN EMBEREKNEK! Nem tud különbséget tenni az incel/troll között és köztük.

Ugyanúgy mint emberek között, mert szerinte is mindenki lassan a ti ellenségetek. No comment. Komolyan.

2024. jan. 14. 21:03
 62/92 anonim ***** válasza:

"Krumplika" nem jelent meg annál a kérdésnél, ez a vicc.

Engem pedig nemcsak ezért szed elő, mert évekkel ezelőtt is csinálta.

2024. jan. 14. 21:06
 63/92 anonim ***** válasza:
42%

"Arra egyáltalán nem került volna sor, hogy titeket előszedjen az ex ha ti ketten, vagy hárman nem írtatok volna semmit az első kérdéséhez."

Én történetesen semmit nem írtam szerintem ameddig név szerint ki nem írt rólam egy kérdést. De leírtam előbb, hogy én az öngyilkos vergődős kérdésére nem reagáltam.

"Jól felmérgesedett és azóta írja a kérdéseit bárhová rólatok ti meg magyarázkodtok mintha bárkit érdekelne annyira"

Szerintem téged is érdekelne/zavarna, ha valaki mindennap kérdéseket írna ki rólad, de javíts ki, ha tévedek.

2024. jan. 14. 21:08
 64/92 anonim ***** válasza:
51%

Tök mindegy, akkor se kell reagálni a kérdéseire! Majd abbahagyja, ha meg nem az az ő baja. Akármennyiszer feljövök jóformán rólatok szól az egész és én vagyok az idióta, szerencsétlen, incel, mert volt pofám azt írni, hogy incel/troll kérdésre nem kéne válaszolni a többségnek legalább, vagy, hogy nem kéne mixelni őket SIKERTELEN EMBEREKKEL azért mert olyan lelki sérültek is lehetnek belőlük mint a ti híres "barátotok" és nem vagytok hajlandóak ezt megérteni.

Pedig olvastam már, hogy másnak se tetszett ami zajlik, meg most se tetszik. De hát az nem baj, hogy más halálát kívánjátok, igen te is férgeket, keselyűket kívántál. Nektek lehet, mert ti az áldozatok vagytok ugye... Az őrültet még inkább provokálni kell hadd kövessen el valami szörnyűséget, az nem baj. Ti vagytok a lényeg. Más nem számít. Tudjuk. Észrevettük többen. Nyugi.

2024. jan. 14. 21:14
 65/92 anonim ***** válasza:
10%

Én még hozzá is tennék annyit, hogy rólam kiír úgy is kérdéseket, hogy nem írja le a felhasználónevem, csak ilyen általános kérdésnek álcázva ír ki halandzsákat, amiben kiforgatja az élettörténetem bizonyos részleteit.

Direkt úgy csinálja, hogy akik nem tudják, kiről/miről van szó, azok odaírjanak olyan válaszokat, amik nekem bántóak.

Megkaptam, hogy minek akarok gyereket, köttessem magam, sőt, vszeg nem is lehet nekem, meg tényleg nagy eséllyel molesztálni akarom majd a gyerekem, red flag-es vagyok, mert "elmebeteg" létemre én nem szedem a nekem felírt gyógyszereket, isten mentsen meg tőlem bárkit ha párkapcsolatról van szó, stb-stb.

2024. jan. 14. 21:16
 66/92 anonim ***** válasza:
56%

Nem, az a baj, hogy mindeddig nem normálisan írtad le, hanem a személyes dolgaimmal próbáltál meg jönni. Mondhatod, hogy nem akartál támadni és te csak itt trükköztél, attól még nem lesz így. Ha normálisan írtál volna és nem jössz személyes dolgokkal én is normálisan reagálok és az első pár válaszod alapján valóban azt gondoltam, hogy te a másik tag lehetsz. (nem az ex)

Én sehol sem kívántam más halálált, nem is írtam keselyűkről.

Azt írtam, hogy NEM érdekel, ha valaki életkedve elmegy attól, mert beszólnak neki AZÉRT AMIT LEMŰVEL, ha az egy olyan gyalázkodó dolog ami szerintem megérdemli azt, hogy igenis beszóljanak neki. Szó nem volt arról, hogy a sikertelen embereknek kellene ilyet mondani.

2024. jan. 14. 21:19
 67/92 anonim ***** válasza:
0%

És igaza van, vagy sincs? Ha egyszer nincs akkor minek írtok választ. Azt ír mást amit akar, egyikse ismer titeket. Miért kell innen kiindulni? Ha te normális vagy akkor letojod magasról, hogy a Gyakorin ki mit ír össze és kész. Nem reagálsz rá még egy betűt se.

Miért olyan baromira nehéz letojni, hogy ki mit gondol rólad a Gyakorin? Nem értem komolyan.

2024. jan. 14. 21:21
 68/92 anonim ***** válasza:
42%

De ha valaki megszólít válaszban és odaírja a személyes dolgaim akkor arra már csak reagálok, nem?

Igen, én reagáltam egy kommentre normálisan, hogy alapból senki nem jött az incel szóval.. Két külön dologról beszéltünk. Teljesen más amikor valaki sikertelen és teljesen más mint amikor valaki nőket gyalázkodó kérdést ír ki amivel provokálni akar. Utóbbi esetben én személy szerint leszarom a kérdés kiíró lelkületét és nem érdekel, ha olyat írnak vagy épp írok neki amiért "depis lesz". Erre próbáltam rávilágítani a válaszommal és nem kívántam továbbra sem direktbe senki halálát.

2024. jan. 14. 21:25
 69/92 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, tudom, hogy baromira nem kellene, hogy érdekeljen.

Csak nyilván ott van bennem a félsz, hogy élőben is elítélnének, ha megtudnának néhány valóságfoszlányt rólam, és meg sem hallgatnának.

Az nem elég, hogy én magam tudom, hogy abban a formában nem igaz.

Rossz érzés, ha valakinek naponta tolják az arcába a traumáit, ráadásul szándékosan kiforgatva.

Nem kell álszentnek lenni, bárkinek fájna ez az én helyemben, tök mindegy, mit gondol az ember saját magáról.

De elmenekülni, emiatt nem használni nem fogom az oldalt, az biztos.

Szóval maradt az, hogy megvédem magam, ha épp elfajulnak már a dolgok.

2024. jan. 14. 21:29
 70/92 anonim ***** válasza:

Én szerintem akkor hat rád negatív hatással, hogy ki mit ír ha önbizalomhiányos vagy, vagy még rosszabb...

Az incelek között se az összes egyforma, nincs két egyforma ember! Gondolkodhatnak hasonlóan, sőt direkt szítják a tüzet és sikerrel járnak el, mert naponta sok választ kapnak.

Érdekes harag, ideg megy azért, hogy elő lett véve a sztori, de az nem probléma, hogy másnak halált kívántok. Akkor ki mivel vagytok különbek az incelektol/trolloktol vagy a drága "havertól" és a másik faszitól?

Leírta a faszi, hogy az ex pszichológus és itt trollkodik ugyanúgy mint más.

Ha nektek van igazatok akkor miért bántod pl. őt Krumplika?

Mit ártott neked, ő írt ki kérdést rólad, vagy a "haver"?

Egyáltalán miért kéne kizárólag nektek hinni azok után, hogy még mindig reagáltok a kérdéseire? Ha nincs igaza még véletlenül se semmiben akkor befejezed, hogy írsz neki választ. Lehordjátok őt is mindennek az ég adta a világon a "jókívánságokkal" együtt aztán megint ír ki kérdést és egyre, de egyre hitetlenebbé váltok.

Az nem megoldás se őt nézve, se az inceleket/trollokat, hogy etetik őket a válaszolók.

Az oldal nem szűnik meg úgyse.

(De ha megszűnne se lenne baj az aktuális állapotok miatt)

Minél tovább van itt valaki annál jobban elveszi az eszét és nem látja be. De aki alig van itt, vagy új az látja nagyon jól, hogy mi a baj és ha tanácsot írnak (NEMCSAK ÉN, láttam már hasonló kommenteket eleget) le vannak hordva és pontozva.

Nem lehet saját nézetet leírni anélkül, hogy a másik belé ne álljon. Katasztrófa.

2024. jan. 14. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!