Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érzelmileg labilis kapcsolatfü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmileg labilis kapcsolatfüggő nőnél tényleg nagyobb esélye lehet egy csúnya férfinek?

Figyelt kérdés
Egyik haverom összejött egy viszonylag csinos nővel hozzá képest klasszik sokkal jobbal (képet küldök ha szeretnétek) mikor megkérdeztem hogy hogy szedted össze azt mondta hogy hát depressziós meg kapcsolfüggő és így hatottam rá
2024. jan. 14. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Muti nekem is a képet!
2024. jan. 14. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ. Működő, szereteten alapuló kapcsolatot akarsz? Ha igen, akkor nem jó ötlet. Csak azért lennél vele, hogy legyen valakije, ebből max mánia lesz felőle, szeretet nem.

Ha csak valami átmenetit akarsz szexel, arra megfelel.

2024. jan. 14. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Küldj képet nekem is :D

Egyébként igen ez igaz. Ösztönösen azokat keresik, akik nem annyira jó palik, nem annyira népszerűek, mert ők nem fognak könnyen lelépni vagy megcsalni őt. Egy ilyen nő belehal, ha egyedül van egy percig is, ezért számára nem lehet opció a szingliség, ha a csávó el is gondolkozik rajta, akkor se mondhatja ki, hogy vége, amíg nincs meg az új jelölt. Egy helyes srác, aki sikeres a társkeresésben az könnyebben dobbant, mint aki nem.

2024. jan. 15. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!