Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig ehhez a típushoz vonzódom/ jövök össze? 25/l
Mindig csak erősen kapcsolatfüggő férfiakba szerettem bele igazán. Csak sajnos többször megszívtam, mert ez azzal járt, hogy valójában kb mindegy volt nekik kivel, csak kapcsolatban legyenek. Persze akkor ezt nem így éltem meg, csak utána esett le, hogy szakítás másnapján már mással voltak kapcsolatba, olyannal aki egy cseppet sem hasonlít rám,illetve megcsaltak többször is, ha nehezebb időszakok voltak a kapcsolatban. Mindhárom barátom olyan volt, hogy szinte nem éltek még kapcsolat nélkül egy hetet sem.
Mi ebben az én felelősségem, miért lehet, hogy ez a típus vonz, és kb mindig ugyanaz a végkifejlet?
5.
...véleményed szerint ez "kioktatás" volt? Kissé sértődékeny vagy és túlreagálod a dolgokat.
Valamiért azokat vonzod be .
A keresési algoritmusoddal lehet a baj .
Egy nem kapcsolatfüggő férfi pár tulajdonsága:
- nem " gyalulja le" magát a nő kedvéért
- időbeosztása előtted is volt ,és ehhez ragaszkodik,és nem bánja ha neked is van, sőt
- érvel, vitázik,de nem akar mindig ügyesebb,okosabb lenni
- nem akar kontrollálni,birtokolni,de őt sem lehet birtokolni
- el tudja foglalni magát , sőt jól elvan nélküled is
Ezekre a tulajdonságokra ismerkedés korai fázisában rá tudsz kérdezni.
Többet is tudnék mondani,de kezdetnek ennyi bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!