Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy súlyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy súlyos kapcsolatfüggővel?

Figyelt kérdés
Minden jól ment, bár furcsa volt, hogy már nagyon hamar elkezdett rajongani értem meg folyamatosan azt akarja, hogy együtt legyünk. Mint megtudtam, 2 hétnél többet még nem volt kapcsolat nélkül és ő maga vallotta be, hogy sokszor úgy érezte nem foglalkozik vele a párja, és ilyenkor nagyon elkezd szorongani, és előfordult, hogy megcsalta őket. Plusz furcsa, hogy teljesen felvette a stílusom, szokásaimat, meg elég sok nőre ráhajtott amíg egyedül volt, annyira nem bír magával mit kezdeni (értsd: 2 hét alatt), úgy érzi mindenkinek kell egy ember, akit szerethet és aki szereti őt, anélkül egy senki. DE tudja magáról, hogy kapcsolatfüggő, járt pszichológusnál is, csak hát igazából megint alig szakított a párjával, és már “halálosan szerelmes” belém és ha kicsit is szomorúbb vagyok, rögtön kétségbeesik, hogy valami rosszat csinált-e stb. Adjak neki esélyt vagy inkább ne?

2022. dec. 31. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem tudnék egy ilyen személyiségű emberben megbízni, szóval nem.
2022. dec. 31. 12:35
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem szeretnél unatkozni, ha barátod a stressz, kétségbeesés, nyugtalanság, szereted ha folyton magas a vérnyomásod, ha jó szívvel tölt el, hogy nem tudsz koncentrálni, mert folyton az jár a fejedben, hogy mit csinál, vajon mondtál e valamit amitől hülyét kap stb...vágj bele.
2022. dec. 31. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Eddig csakis nőben ismertem ilyet
2022. dec. 31. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

Nem, nem kellene, volt benne reszem.

N

2022. dec. 31. 13:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze vele, én sem bíznék benne.
2022. dec. 31. 13:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem jönnek össze vele. Te is tudod, hogy a rajongasa nem neked szól, hanem a szerepnek, amit betöltesz. Ezek után hogy vonzodhatsz hozza?
2022. dec. 31. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Fix nem jönnék vele össze. A párja akarok lenni nem a pszichológusa vagy az a személy akin kiélheti az abnormális mértékű vágyait (legyen szeretve, tegyen boldoggá, folyton stresszel).

Számomra egy kapcsolat nem 50-50, hanem 100-100. Két (nagyjából) egészséges ember kell hozzá. Ahol mindketten jól megvannak egyedül, mégis a másik mellett szabadabbnak érzik magukat. Ahol ha az egyik megcsúszik akkor a másiknak van érzelmi tartaléka engem feldobni és fordítva. 50%-on egyedül is tudok működni egy rosszabb időszakban, nem kell ahhoz pár.

2023. jan. 1. 05:43
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt benne részem.

A 6-osnak totál igaza van.

Én is benéztem, fura volt, de jól is esett a majom szeretete.Egy ideig.

Mert levegőt nem kaptam tőle, ha valamiért, nem tudtunk találkozni hisztizett, férfi létére!"ő fél emberrel nem tud mit kezdeni", egyből más nőt keresett 'lelkizni'.

Totál lehúzott.

Ha már most azt érzed ez rossz, akkor határozottan lépj ki a kapcsolatból.

2023. jan. 1. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenből simán lesz egy betegesen féltékeny bántalmazó, aki amellett,hogy 110%-ig kontroll alatt tart, ő össze-vissza kefél balkézen…
2023. jan. 1. 19:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazából elmondása alapján ő volt eddig bántalmazó partnerek mellett (az egyiket ismerem, belőle tényleg kinézem), mert annyira alárendelődött, háttérbe szorította önmagát
2023. jan. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!