Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy súlyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy súlyos kapcsolatfüggővel?

Figyelt kérdés
Minden jól ment, bár furcsa volt, hogy már nagyon hamar elkezdett rajongani értem meg folyamatosan azt akarja, hogy együtt legyünk. Mint megtudtam, 2 hétnél többet még nem volt kapcsolat nélkül és ő maga vallotta be, hogy sokszor úgy érezte nem foglalkozik vele a párja, és ilyenkor nagyon elkezd szorongani, és előfordult, hogy megcsalta őket. Plusz furcsa, hogy teljesen felvette a stílusom, szokásaimat, meg elég sok nőre ráhajtott amíg egyedül volt, annyira nem bír magával mit kezdeni (értsd: 2 hét alatt), úgy érzi mindenkinek kell egy ember, akit szerethet és aki szereti őt, anélkül egy senki. DE tudja magáról, hogy kapcsolatfüggő, járt pszichológusnál is, csak hát igazából megint alig szakított a párjával, és már “halálosan szerelmes” belém és ha kicsit is szomorúbb vagyok, rögtön kétségbeesik, hogy valami rosszat csinált-e stb. Adjak neki esélyt vagy inkább ne?

2022. dec. 31. 12:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem teged kedvel, hanem amit eljatszol! A válaszom határozott NEM!
2023. jan. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!