Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 10 év házasság után maradnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év házasság után maradnál a férjeddel ha súlyos betegség miatt nem csak herélnék hanem a hímvesszőt is levágnák?

Figyelt kérdés

Áttétes rák,ami teljesen érinti a férfi nemi szerveket,sajnos lehet mást is,szerencse ha nem fog pelenkázásra szorulni.

Gyerek nincs,csak közös hiteles lakás és autó.

36F

34N

Vagy ha nem válnék szeretőben gondolkodjak?

Sajnos magam alatt vagyok.

2022. aug. 25. 14:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Én szeretem annyira a vőlegényem, hogy ne hagyjam el.

Maradj mellette, vagy az eskütételnél nem hangzott el a "jóban és rosszban"...?

2022. aug. 25. 14:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kamu már korábban is volt, ismét azt tudom írni amit korábban: akinek a szeretett társa áttétes rákkal küzd, annak nem szeretőkön meg a dugáson jár az agya.
2022. aug. 25. 14:17
 3/18 anonim ***** válasza:
93%
10 év után talán vele maradnék, de nem ítélem el azt, aki nem.
2022. aug. 25. 14:17
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
Nincs ilyen!
2022. aug. 25. 14:20
 5/18 A kérdező kommentje:

Gondolataim össze vissza kavarognak,tele a fejem amit a dokik mondtak.Ha pelenkázásra szorulna akkor a bélrendszerbe is áttét lenne,ha most neműtik ki neki a rákos részeket akkor rosszabbul jár.

Csak belegondoltam milyen életem lenne ezután?

2022. aug. 25. 14:20
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Ha ennyire áttétes lett, akkor szépen elhanyagoltátok.
2022. aug. 25. 14:26
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

Persze. Nem arra esküdtünk, hogy csak a jóban tartunk ki egymás mellett. Engem mondjuk a szexualitás része érdekelne a legkevésbé. Sokkal inkább azért lennék magam alatt, ha pelenkára szorulna. Ez olyan megalázó. Illetve, hogy az áttétes rákból fel tud-e épülni egyáltalán vagy temethetem pár év múlva.

Konkrétan, ha ebben az esetben szeretőn agyalnék, akkor tükörben köpném szembe magam. Hányinger...

2022. aug. 25. 14:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen,vele maradnék!

Ha viszonylag jó állapotban van energiában,akkor valami segédeszközzel lehetne orvosolni a problémát szerintem!

Vagy próbálj meg vele nyitott kapcsolatba menni,de eltitkolt szerető témakörbe semmi féle képp. Szerintem megbánnád,a lelkiismereted szétmarcangolna!

2022. aug. 25. 14:36
 9/18 anonim ***** válasza:
28%

Többségük azt gondolja, hogy vele maradna, mert tisztességesnek akar tűnni saját maga, és másik előtt. De egy fiatal nő számára - és egy 34 éves nő idesorolható, mint határeset - fontos a szex, szóval 90%-uk biztosan lelépne, vagy szeretőt tartana.

Sajnálom a pasit, sok erőt kívánok neki.

2022. aug. 25. 14:39
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Hagyjad már ezt a kamut. Rendszeresen kiírod. Ez a perverziód, vagy mi? Már múltkor is elmondták, amikor azzal jöttél, hogy mind a két heréjét leveszik, hogy az nagyon ritka, gyakorlatilag nincs. Nos, ezek szerint nem újkeletű a probléma, hisz már csomószor írtál róla kérdést, először még csak egy herétől volt szó. Tehát azt akarod itt bemesélni, hogy folyamatos orvosi kontroll mellett megvártatok, amíg áttétes is lesz. Aha, szép mese. Inkább készülj a sulira, mindjárt kezdődik. Füzeteket megvettétek már?😉
2022. aug. 25. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!