Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év házasság után maradnál a férjeddel ha súlyos betegség miatt nem csak herélnék hanem a hímvesszőt is levágnák?
Áttétes rák,ami teljesen érinti a férfi nemi szerveket,sajnos lehet mást is,szerencse ha nem fog pelenkázásra szorulni.
Gyerek nincs,csak közös hiteles lakás és autó.
36F
34N
Vagy ha nem válnék szeretőben gondolkodjak?
Sajnos magam alatt vagyok.
Én szeretem annyira a vőlegényem, hogy ne hagyjam el.
Maradj mellette, vagy az eskütételnél nem hangzott el a "jóban és rosszban"...?
Gondolataim össze vissza kavarognak,tele a fejem amit a dokik mondtak.Ha pelenkázásra szorulna akkor a bélrendszerbe is áttét lenne,ha most neműtik ki neki a rákos részeket akkor rosszabbul jár.
Csak belegondoltam milyen életem lenne ezután?
Persze. Nem arra esküdtünk, hogy csak a jóban tartunk ki egymás mellett. Engem mondjuk a szexualitás része érdekelne a legkevésbé. Sokkal inkább azért lennék magam alatt, ha pelenkára szorulna. Ez olyan megalázó. Illetve, hogy az áttétes rákból fel tud-e épülni egyáltalán vagy temethetem pár év múlva.
Konkrétan, ha ebben az esetben szeretőn agyalnék, akkor tükörben köpném szembe magam. Hányinger...
Igen,vele maradnék!
Ha viszonylag jó állapotban van energiában,akkor valami segédeszközzel lehetne orvosolni a problémát szerintem!
Vagy próbálj meg vele nyitott kapcsolatba menni,de eltitkolt szerető témakörbe semmi féle képp. Szerintem megbánnád,a lelkiismereted szétmarcangolna!
Többségük azt gondolja, hogy vele maradna, mert tisztességesnek akar tűnni saját maga, és másik előtt. De egy fiatal nő számára - és egy 34 éves nő idesorolható, mint határeset - fontos a szex, szóval 90%-uk biztosan lelépne, vagy szeretőt tartana.
Sajnálom a pasit, sok erőt kívánok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!