Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év házasság után maradnál a férjeddel ha súlyos betegség miatt nem csak herélnék hanem a hímvesszőt is levágnák?
Áttétes rák,ami teljesen érinti a férfi nemi szerveket,sajnos lehet mást is,szerencse ha nem fog pelenkázásra szorulni.
Gyerek nincs,csak közös hiteles lakás és autó.
36F
34N
Vagy ha nem válnék szeretőben gondolkodjak?
Sajnos magam alatt vagyok.
a kérdésre: örülhetsz, mert ha lenne is elváltozás az a barlangos testet nem érinti.
viszont a tiednek már van neve, úgy hívják, hogy Münchausen-szindróma (vagy személyiségzavar). kezeltesd, mindenki jobban jár vele.
Igaz, én férfi vagyok, és még nem vagyok házas... de ha mondjuk a barátnőmnek olyan betegsége adódna, ami miatt képtelen lenne a közösülésre, akkor sem hagynám el. Mert szeretem. Így-úgy más módon is meg lehet oldani az intimitást, és talán a kielégülést is. Nyilván nem lenne semmi olyan, mint előtte, de nekem a személye, és a szerelme többet ér annál, hogy testileg minden 100%-os legyen.
Szeretőben semmiképp nem gondolkodnék, ez biztos.
Hogy volt-e tervben gyerek, és ha igen, mennyire probléma, hogy már nem lehet, az persze egy másik (nagyon is komoly) kérdés.
Egyébként ha már áttétes, akkor nagyon kicsi az esély a gyógyulásra. Ilyen helyzetben evidens, hogy nem hagynám el azt, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!