Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg 18 cm kell,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg 18 cm kell, mer az az "átlagos"?

Figyelt kérdés

Az olyan hosszú mint egy Monsteres doboz.

Az alatt tényleg esélytelen társat találni?

2024. jan. 13. 21:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Akik azt írják, hogy a 18 cm az átlagos, azok felteszem már nagyon sok farkat láttak már életükben, mert úgy írják. :D

Nyilván nem, én tudom tanúsítani, és szerintem más nő is, hogy abszolút nem átlagos a 18 cm-es, sőt, az már bőven átlag feletti.

2024. jan. 14. 09:42
 22/27 anonim ***** válasza:

21-es!

Itt csak én írtam, hogy nekem átlagos 18cm körüli. Azért írtam, hogy átlagos, mert a kérdésben így említi a 18cm-t. Nem tudom, hogy valójában átlagos-e. Viszont néhány kivétellel, nem azt tapasztaltam, hogy nagyon meglepődtek, vagy megijedtek volna tőle a partnereim, szóval gondolom, hogy kb tényleg átlagos.

2024. jan. 14. 10:01
 23/27 anonim ***** válasza:

22

Akkor legyen átlagos, nekem mindegy. :D

2024. jan. 14. 10:06
 24/27 anonim ***** válasza:

23.

A 22-es válaszolóé valószínűleg tényleg átlagos, ha levonjuk a minden férfi által hozzáadott 3 centit. Az úgy 15, teljesen átlag.

2024. jan. 14. 10:07
 25/27 anonim ***** válasza:

20, nem felsérti, hanem hám sérülést okoz, ha úgy tetszik, kidörzsöli. Ezért írta fentebb valaki a síkosítást.

Alapvetően a méhszájseb, nem egy konkrét seb, hanem egy hámszaporulat és nem tisztázott mitől alakul ki. A legtöbb nőnek van valamilyen mértékben, okozhatja a hüvelyflóra hosszabb felborulása, szülés (sérülés), fogamzásgátló, felfázás, fertőzések, kvázi bármi. De, ha a hámréteg sérül, könnyebben alakulnak ki a megbetegedések, eleve kitettebb minden negatív következménynek. És egy gyulladás azon a helyen nem buli.

2024. jan. 14. 10:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Igen, végülis igy tényleg előfordulhat, ha nincs kellő nedvesség.
2024. jan. 14. 11:39
 27/27 anonim ***** válasza:

24-es!

Nem, tényleg 18, annyiszor találkoztam már a témával, hogy megmértem.

2024. jan. 14. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!