Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg 18 cm kell,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg 18 cm kell, mer az az "átlagos"?

Figyelt kérdés

Az olyan hosszú mint egy Monsteres doboz.

Az alatt tényleg esélytelen társat találni?

2024. jan. 13. 21:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
32%

Már megint egy nudlipöcs, akivel többszörös orgazmusa van a nőnek.

Ezeket a sztorikat miért mindig pasik mesélik?

2024. jan. 13. 22:06
 12/27 anonim ***** válasza:
Dehogy kell a 18 cm, valakinek persze igen, de én nem szenvedni akarok szex közben, hanem élvezni, és tudom, hogy ez nem az én méretem.
2024. jan. 13. 22:08
 13/27 anonim ***** válasza:
Nekem kb 18 cm, de soha senkinek nem okozott problémát, néhányan mondták, hogy nagy, de ennyi. Itt meg többen írják, hogy az már nem is jó.
2024. jan. 13. 23:22
 14/27 anonim ***** válasza:

Tesó, el vagy tévedve.

20 kell nekik legalább.

A 18 nekik megalkuvás.

2024. jan. 13. 23:50
 15/27 anonim ***** válasza:
Technika nelkuli ferfiaknak nagy kell mert csak ki be huzogatni tudjak..
2024. jan. 14. 00:17
 16/27 anonim ***** válasza:
13, mint fentebb írtam, a hüvely nem egyen gyártmány. Nekem balszerencsém van az enyémmel, mert a mélyen fekvő mészájam igen lerövidíti. Az se szerencsés, hogy nekem nem örömet, hanem hatalmas fájdalmat okoz, ha eléri valami a méhszájam. Ha szerencsém van, a szülés javít a helyzeten. Így viszont, olyan partner kell, aki nem veri sebesre a méhszájam. Hosszabb partnerrel szenvedés a szex, vagy nagyon oda kell figyelni, ami elveszi a spontenaitás és szabadság érzetét.
2024. jan. 14. 00:41
 17/27 anonim ***** válasza:

A férfiak nem tudnak mérni, a nők meg elhiszik, mert nem méregetik..

Az én vibrátorom 11cm, legalábbis a behatolós rész rajta. Rohadtnagy, kellemesen túlfeszít. Ehhez képest hasonló farkú férfiak 15-18nak hazudják a farkukat, mert valamit eltolnak a méréssel.

Tök oké a 11-12 centi is, ha rendesen méred, csak legalább olyan merev legyen, mint a vibrátor. Eddig egy keményfarkú pasival voltam, a többi ilyen áll-áll, de könnyen összenyomható, így gondolom kevésbé érzem, ha kitölt.

Méhszájsebet nem feltétlen a szex okoz. Az én méhszájam is kb két ujjpercnyire van ha háton fekve nézem felhúzott lábakkal, de azt is tudom, hogy szexnél(felizgulva) a háromszorosa. Illetve a hüvely nem egy cső, hanem egy "barlang", aminek a közepén, mint csillár lóg be a méhszáj, és e mellett szokott elcsúszni a pénisz, nem pedig "nekicsapódik".. MEgfelelő nedvesség mellett nem tudja megsérteni. Akinek ilyen gondja van síkosítson, de legalább izgassa fel nedvesre a nőjét, ők meg merjenek már szólni, hogy bocs, most/még nincs kedvem, ez nem olyan jó. Szinte senki sem mer szólni a pasijainak, nehogy megbántsa, nagyon idegesítő(25 alatt jellemző)

2024. jan. 14. 05:50
 18/27 anonim ***** válasza:
17, ez jól hangzik, de, ha a partner nagy és kemény, akkor nincs elég hely, hogy a méhszáj mögé csússzon. Nem feltétlen okoz sebet, de okozhat, emellett, az is bőven elég, ha a sorozatos neki csattanástól hasgörcse lesz az embernek. A méhszáj se egyformán érzékeny. Van, akinek kifejezetten jó, ha a farok eléri. Nekem az első ütés is nagyon fáj.
2024. jan. 14. 07:11
 19/27 anonim ***** válasza:

Miért hiszik a férfiak azt, hogy a 20 cm feletti méret a király?

Nekünk kb fél évbe telt mire sikerült kitapasztalni, melyik pózok azok amik nem fájnak nekem. A páromnak is oda kell figyelnie, mert nem durvulhat be nagyon, mert szó szerint kiugrok alóla.

2024. jan. 14. 08:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Hgyan tudja felsérteni egy fa-ok a méhszájat? Nem kötegedek, csak kiváncsi vagyok. Amúgy nálam ez sose fordult elő, pedig érintett vagyok.
2024. jan. 14. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!