Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen következményekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen következményekkel járna, hogyha olyannal jönnék össze, akinek a belső értékei tetszenek, de a külseje nagyon nem? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szakítás. Én már voltam így.
2024. jan. 13. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
nem jó ötlet
2024. jan. 13. 17:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a nő a dologban akkor nem jó ötlet. Rövid időn belül úgy is szakítás lesz. Olyan férfi kell akivel megvan a kémia. A belső tulajdonságok nem fogjàk megszépíteni.
2024. jan. 13. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Én gyszer próbáltam. Egy idő után idegesített minden mozdulata és undorodtam attól, ha hozzámért. Nem lehet magad büntetlenül újra és újra szexre, csókra, ölelésre, simogatásra kényszeríteni hónapokon át, mikor semmi vágy nincs benned a férfi iránt. Gyanítom, fordított nemekkel is ez a helyzet, csak, ott látványosabb a vágy hiánya.
2024. jan. 13. 18:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ezek a vàlaszok egyértelműen megmondjàk hogy rossz ötlet
2024. jan. 13. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt barátságnak hívják. Olyan, mintha a tesóddal csinálád...
2024. jan. 13. 22:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen tanulnátok egymástól.
2024. jan. 13. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
A szexuális életetek nulla lenne, plusz rájönnél, hogy belülről legalább annyi defektje van, mint a vonzó pasiknak. Vagy még több, mert szeretetlen közegben nem épp a jó oldalunk szokott feljönni.
2024. jan. 14. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Voltam így, egy ideig nem érdekelt a külseje, de amikor felszállt a rózsaszín köd, akkor egyre jobban kezdett zavarni. Végül ő szakított, de szerintem egy idő után én is kidobtam volna és dugni kezdtem volna jobbnál jobb pasikkal ahogy ténylegesen is tettem :D
2024. jan. 15. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!