Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is előfordult, hogy aki vonz, nagyon tetszik mikor rátok ír, keres, valahogy mégis van egy belső visszatartó erő és elrontjátok az ismerkedést?
Rámírt egy pasi, aki nagyon tetszik, és már épp készültem írni neki én. Így örülnöm kellett volna, hogy ő keresett. De nem tudtam örülni igazán mert épp totál káosz pillanatban talált meg. Így valahogy a pár napig tartó beszélgetés elhalt.
Azóta csak rá gondolok mint előtte is amióta találkoztunk.
Utánna egyébként írtam neki, de pár szóba jelezte hogy nagyon elfoglalt (nem pont így fogalmazott) így békén hagytam.
Viszont azóta is minden nap az eszembe van, éjjel nappal. Ha látok egy hasonló pasit rögtön azt hiszem ő jön szembe pedig tudom nem is egy helyen lakunk így nem lehet ő. Tudom hogy el kell felejtenem, de nem tudom hogyan. Nem hiszem hogy szerelmes vagyok, hisz még igazán meg sem ismertem nagyon felszínesen tudok róla egy két dolgot.
Ez a dolog már hónapok óta tart. 😔 Tudom, hogy elrontottam az elején, de nem írtam semmi bántót csak talán túl nyomulós voltam vagy épp passzív el se tudom dönteni, vagy olyat írtam ami neki érzékeny téma, pedig nem akartam bántani semmiképp.
3. Áh nem, nem lehet. Annyira éreztem az utolsó válaszában, hogy ez egy lekoptató szöveg. Meg utána amit írtam el se olvasta így napokra rá vissza is vontam.
Nem akarok én lenni az "idegesìtő, levakarhatatlan" nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!