Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, de valami mégis visszatart. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy egy felettem járó srác jön be. Jövőre el fog ballagni, szóval nincsen sok időm. Néha szemezünk a folyosón de azon kívül semmi érdekes, tudom hogy ezt biztos más 100 lánnyal is megteszi még. Sokat jár bulizni és rengeteg lány barátja van, igazából ettől tartok leginkább. Nem tudom, hogy egyáltalán hogy keveredjek vele beszélgetésbe vagy bármi, mivel én csak kívülről figyeltem őt és a személyisége és a külseje is bejön amit láttam eddig. Elég elérhetetlennek tűnik, tehetek valamit? Bátorságom nem lesz csak úgy odamenni és beszélni.2022. máj. 5. 14:49
1/6 anonim válasza:
Ha akarna valamit, lépett volna.
Ne tégy semmit.
Jönnek-mennek.
Akinek fontos vagy, nem csak bámul, hanem
keresi a társaságodat.
Az ilyesminek nem szabad nagy jelentőséget tulajdonítani.
2/6 anonim válasza:
"rengeteg lány barátja van, "
Ez azt jelenti hogy meleg
3/6 anonim válasza:
2# max ha csak lanyokkal beszelget
4/6 anonim válasza:
Ha rengeteg lány barátja van az nem jelent semmit.
Viszont tulajdonképpen megválaszoltad magadnak a kérdést: "Bátorságom nem lesz csak úgy odamenni és beszélni."
Ha nem mész oda hozzá, az egészből nem lesz semmi. Mint mondtad annak sincs sok esélye, hogy ő menjen oda hozzád. Szóval ha így állsz hozzá akkor jobb, ha elfelejted ezt az egészet.
5/6 LakatosAnonymus válasza:
xddddddddddddddddddddd
6/6 anonim válasza:
Ha úgyis elballag beszéljetek és ha nagyon nem jössz be neki vagy ilyesmi neked nem lesz ciki jövőre mert már nem lesz ott , viszont ha neki is bejössz akkor az nagyon jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!