Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy csaj visszatartana az udvarlástól az, hogy barátja van?
4. nem vagy semmi...
Nem hiszem,hogy örülnél neki ha a te párodat vennék el így
Persze, olyan szinten visszatart, hogy ha túl könnyen megy a csábítás, akkor nem is érdemes a lány arra, hogy vele járjak, mert az első veszekedésünknél vagy csak úgy - lelép majd az első pasival.
Viszont volt olyan lány, akinek a fent leírtakhoz hasonlóan volt egy szerencsétlen paraszt barátja, aki kihasználta érzelmileg és a lány egyáltalán nem volt boldog. Sokáig udvaroltam neki, végül okosan döntött és engem választott. Életem leghosszabb és legboldogabb párkapcsolata volt, nem bántam meg.
Tehát mérlegelned kell, egy boldog párkapcsolatba nem tisztességes belerondítani, de van olyan szituáció, amikor lépned kell.
Ja, még egy kis kiegészítés a válaszomhoz, elsiettem kicsit.
Abból, hogy ennyire ragaszkodott egy rossz kapcsolathoz és szerette azt a srácot, tudtam, hogyha sikerül meghódítanom és ráadásul még normális is leszek vele, akkor nem hagy el senkiért és semmiért. Ez így is lett, végül nem egy harmadik fél miatt szakítottunk, hanem mert nem illettünk össze, nem tettük már boldoggá egymást - és ez végül ki is merte mondani, nem úgy, mint régen, tehát úgy érzem jó hatással voltam rá, ez persze kölcsönös is. Azóta is jóban vagyunk, nincs harag.
Tehát van olyan helyzet, amikor nem szabad elszalasztani az alkalmat.
De azért korrektnek és egyenesnek kell maradni, nem sunyi módon hátulról támadni, hanem ha úgy adódik, kiállni a srác elé, a szemébe nézni és nyíltan megmondani, hogy márpediglen szereted azt a lányt.
Kedves Murr!
Te tudsz valamit. Először simán azt gondoltam, hogy jó hogy vissza kell hogy tartson egy pasit, de most már nem... Hajrá kedves kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!