Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi a fontos egy férfiban, amikor ismerkedtek? Külső, belső tulajdonságok alapján.
Férfiként én is ezt mondom:
Ha nem tetszik a csaj külsőre még egyszeri dugás sem lesz.
Olyankor maradunk barátok:)
Külső: én a nálam valamennyivel magasabb, vékony alkathoz szoktam tudni vonzódni, izmosság nem szempont, a sportosság is csak legfeljebb amiatt, hogy megfigyeléseim szerint a bringások között fordul ez elő nagyobb gyakorisággal.
Az arcot nem tudom így leírni, annyi biztos, hogy az itt felkapott lapátáll-vadászszem kombó számomra egyenesen riasztó tud lenni, de minimum taszító, semmiképp sem vonzó.
Belső: erről kisregényt lehetne írni. Ami röviden és tömören összefoglalja: EQ lehetőleg minél magasabb. Hiába laza, magabiztos, határozott fellépésű meg minden, amit hagyományosan egy férfiban vonzónak szokás tartani, ha fázik mellette a lelkem...
Belső :
- legyen értelmes , kedves , jószándékú , udvarias , állatbarát , legyenek hobbijai , barátai , érdekelje a zene , filmek , történelem.
Külső :
- legyen minimum 168-170 cm
- normal testalkat , de lehet pocakos is.
- egyidős kb velem. De plusz 5 év nem zavarna
- átlagos arc
Anyagiak:
- keressen annyit mint én (300 ezer )
- legjobb lenne ha önálló albérletben lakik. De nem baj ha szüleivel. De ha komolyra fordulna a dolog akkor legyen hajlandó közös albiba eljönni a szüleitől
- autó nem szükséges. Csak hátrány Budapesten
Nekem a férfias férfiak tetszenek .
Sóher zsugori mamahoteles kizárt !!!
Külsőre:ne legyen nálam alacsonyabb, és a szélsőségek se jönnek be (túl vékony, komoly túlsúly, de a nagyon kigyúrtak se). Bejön a rövidebb szakáll (ha jól áll valakinek), és a kicsit hosszabb haj (nem vállig érő)
Belsőre: itt (is) nagyon sokat lehetne írni, pl. hasonló értékrend, érdeklődési kör (részben legalább) és humorérzék, állat-, természetbarát, ne legyen túl komoly, ne legyen önsajnáltató, pozitív életszemlélet, inkább introvertált hozzám hasonlóan, stb stb
9.
Arabéknál, négeréknél, romáéknál nem nagyon kérdezgetik az embereket, hogy mi tetszik nekik (egyik nemet sem). Kapják, amit, de azt kötelezően, ha tetszik, ha nem. Aztán a védekezési módok hiánya miatt "gyün" a 8 pulya per pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!