Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiakból miért kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakból miért kell kiírtani az udvarlási ösztönt azzal, hogy a nem az nemet jelent, ha fontos neki a nő akkor miért ne küzdjön érte?

Figyelt kérdés
Lehet a zaklatással jönni, de ez nem más, mint üres fenyegetés. El kell fogadni, hogy más a férfi és más a nő, elfogadom a nemek közti egyenlőséget, támogatom is, de ez nem azt jelenti, hogy egyformának kell lenni. Egy férfi szeret küzdeni a szíve választottjáért még akkor is, ha nemet mond a nő. Az a baj, hogy sok nő manapság nagyon könnyen nemet mond és úgy van vele, hogy van 100 másik nem becsüli meg azt az embert akivel épp randizik és emiatt ez a fenyegetőzés amit megengednek maguknak szerintem vérlázító. Én azt mondom nem szabad felülni a fenyegetésnek, mert a többségük csak egy üres fenyegetés amit úgy se vennének komolyan. Zaklatás kategória az, ha egy férfinek fontos egy nő és küzd érte? Elment annak az esze aki szerint zaklatás ez. Ennyire semmibe veszi ilyenkor az emberi kapcsolatokat? Másikkal való ismerkedés az nem olyan minthogy elfogyaszt egy ételt és eldönti hogy ez finom volt vagy nem, sok idő mire rendesen megismeri a másikat. Sok nő ezt eldobja, mert esetleg nem volt elsőre tökéletes és nem gondol bele abba, hogy második, harmadik, negyedik alkalom után simán lehet, hogy érezne valamit. Helyette inkább válassza a felszínes kapcsolódást aztán csodálkozik, hogy egyik kapcsolata se tartós, nem szereti igazán, esetleg félrelép, mert neki fontos, hogy elsőre minden tökéletes legyen. Nők hagyjátok már azt, hogy a férfi férfiként kapcsolódjon és ne legyetek elutasítóak és ne fenyegessétek a férfiakat zaklatásért, mert ez visszaüthet! Férfiak ti meg ne féljetek, ha valaki fontos nektek küzdjetek!
jan. 13. 06:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
20: Én is pici vagyok, nálad kisebb;-) Nem a méreteddel van baj, csak sajnáltatod magad folyton.
jan. 13. 10:35
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Udvarolni annak kell, akin látod hogy viszonozza a szimpátiát, minden más esetben el kell fogadni a nemet. Én letiltom mindenhonnan, aki ezt nem fogja fel…szóval esélyt se adok a zaklatásra.
jan. 13. 10:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy annyira rágörcsölsz arra, hogy nem zaklatás, hogy el is hiszed. Pedig ha a nő megfenyeget akkor az már komoly. Azt se tudod, hogy mikor jössz be egy nőnek, mert téged az nem érdekel. Téged egyedül az, hogy ágyba tud kergetni. Egyszerűen nem vagy normális. Menj kezeltetni magad, rád fér.
jan. 13. 11:13
 24/25 anonim ***** válasza:
70%
Itt az egyik válaszolónak igaza van....nem érdemes nőért küzdeni így. Úgyhogy kopj le arról aki nemet mond..
jan. 13. 11:39
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pasi utána is zaklat, hogy nemet mondtam egyből tiltom és vagy rá hívom a rendőrt ha hozzám járkál. Ha azt mondom hogy nem, legyen már annyi önbecsülése, hogy békén is hagy. Nem kéretem magam, nem érdekel, ne zaklasson.

Még ha az Operett színházba hív el ami a szívem csücske is inkább egyedül megyek máskor, minthogy vele.

És nem, senkinek sem kell "beletörődnie", hogy a férfi nem érti a nemet, mert ebből több millió nőnek nagyon komoly és élethoszzig tartó kára lett. Ezért is mondom, hogy minden nőnek kötelező az önvédelem, ha nem ért a szép szóból, akkor a csúnyából csak fog...

jan. 13. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!