Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakból miért kell kiírtani az udvarlási ösztönt azzal, hogy a nem az nemet jelent, ha fontos neki a nő akkor miért ne küzdjön érte?
Szóval volt nekem egy pasim, akivel szakítottam. Már érlelődött bennem jó ideje, nem akartam elsietni, de csak megléptem a dolgot. Nagyon szomorú voltam, sajnáltam, hogy megbántom őt ezzel, mert nem ezt érdemelte, de hát a szívnek nem lehet parancsolni, ha nem akar valamit, akkor azt nem akarja.
Na, hát ez a pasim (akkor már ex-pasim) nekiállt "küzdeni" értem. Random megjelent a lakásom ajtaja előtt, ha kellett, egész nap ott várt, és próbált "visszaszerezni". Először még romantikusnak is gondoltam meg aranyosnak, behívtam, gondoltam hátha könnyebb lesz neki feldolgozni így a szakítást, átbeszéljük, érzések, stb. Hát, az első 2-3 alkalom után már ez kezdett romantikusból bosszantóbá átfordulni. 2 hét után, mikor MINDEN. EGYES. NAP. ott találtam az ajtóm előtt munkából hazaérve, akkor már nagyon a tököm kivolt vele. Akkor már nem voltam vele olyan kedves és aranyos. Addigra már nem sajnáltam, addigra minden maradék pozitív érzést kiölt belőlem iránta. Már nem gondoltam kedves nosztalgiával az együtt töltött éveinkre, megmérgezte az emlékét is, utáltam már minden idegszálammal a létezését. Most is rosszabb szájízzel gondolok rá, mint pl arra az exemre, aki megcsalt és elhagyott egy másik nőért.
A kis tanmesének az a lényege, hogy ha nem fogadod el a nem-et egyből, hanem még "küzdesz" (=ráerőlteted magad a nőre, merthogy te "férfiként kapcsolódsz"), akkor többet veszíthetsz, mint nyersz. Ha te őszintén úgy gondolod, hogy szuper parti vagy, akkor azzal, ha egyből leállsz a nem-et követően és nem erőlteted a dolgot, azzal egyrészt bizonyítod, hogy igen, elfogadod a nő döntését, még ha nem is értesz vele egyet (mindenképp pozitív tulajdonság, a valódi tisztelet jele, nem csak a megjátszás), másrészt meg a nő fog többet veszíteni, nem te. Ne akard jobban tudni a nőnél, hogy mit akar, mi jó neki, fogadd el, hogy hülye és lépj tovább, neked nyilván olyan nőre van szükséged, aki nem ilyen felszínesen dönt, hát keress olyat. Akivel első találkozásnál nincs meg a közös hang, ennyire másképp gondolkodtok kardinális kérdésekben, azzal a kapcsolat se lenne felhőtlen.
"Zaklatás kategória az, ha egy férfinek fontos egy nő és küzd érte? Elment annak az esze aki szerint zaklatás ez."
Sajnos nem értesz bizonyos dolgokat.
1 - A szabad akaratod határa a másik ember szabad akarata
2 - Semmit olyat nem tehetsz (vele) amit a másik nem akar.
De bizony zaklatás !!!!!!!!!!!!!
Ha kerek perec közölte, hogy nem kellesz neki, és ezt te SEMMIBE VESZED, és nyomulsz továbbra is az zaklatás, akármit is mondasz. Tolakodás, pofátlankodás. Férfiként mondom ezt.
Te nem vennéd zaklatásnak, ha egy neked baromira nem tetsző nő nyomulna rád, és nem értene a szép szóból?
Mellesleg önző akarnaokság a nyomulás, amiben a másik sehol nincs, csak a te akaratod. EZÉRT ZAKLATÁS.
Ha van egy normálisnak tűnő, vonzó pasi akkor nem fogja a nő a mai világban könnyen elengedni, mert már ritka. Szóval nyugodtan veheted a nemet nemnek amennyiben az egyértelműen a személyednek szól, pl nincs meg a kémia, nem egymást keressük, nem vagy az esetem..
Azt meg, hogyha ezeket nem meri megmondani a nő és csak ghostingol, vagy bekamuzza hogy "van barátom", "nem akarok kapcsolatot", köszönd meg azon férfitársaidnak, akik korrekt elutasítás hatására agresszív, mocskolódó kreténekké válnak.
17: Szerintem tuti.
18: Ununk, és a kérdés sem erről szól.
19# Újabb sablonos lekezelő reakció, másra nem is nagyon számítottam. :)
Egyesek jobban érzik magukat attól, ha a kisebbet és gyengébbet bánthatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!