Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szemét vagy, ha hogyha nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét vagy, ha hogyha nincs ló jó a szamár alapon választasz partnert, de ha nem találsz partnert, tehát a lovat keresed akkor adj le a mércédből keresd a szamarat, mi ez az ellentmondás?

Figyelt kérdés

Nem csak ezen oldalon látom ezt egy csomó ember ilyen ellentmondó. Azzal nagyon sokan egyetértenek hozzáteszem én is, hogy a nincs ló jó a szamár elven választani nem eredményez jó kapcsolatot és a másiknak ártanék vele, mert szegény azt hiheti, hogy szívből szeretem, pokol lenne neki, ha kiderülne, hogy azért vagyok vele együtt, mert nem volt jobb nem kívánom eléggé, nem tudom szeretni. Én is azt mondom, hogy jobb egyedül, mint ilyen kapcsolatban.

Viszont ugyanezektől az emberektől hallom ezt az adj alább a mércédből tanácsot, hogyha társkeresési problémáid vannak. Ezzel már nem tudok egyetérteni, mert ugyanazt eredményezi, hogyha valaki a mércéjéből lejjebb ad. Mintha azt mondaná, hogy érd be szamárral. Mi ez az ellentmondás? Vagy nincs itt ellentmondás csak az A héten az előbbit mondja és B héten az utóbbit?

jan. 12. 07:18
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Hány éves?
jan. 12. 07:21
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten engedni kell az elvárásokból, mert nincs tökéletes ember. De csak annyit, amennyi neked belefér. Alap dolgokban, meg amit nehezen bírsz elviselni, nincs kompromisszum.
jan. 12. 07:22
 3/30 anonim ***** válasza:
14%

Sose.fog annak jó vége lenni ,mivel

1.a másik érzi, látja, hogy nem úgy viselkedsz vele mint ahogy kéne.

2.ahogy te ezt megcsinált valakivel,ugyan ezt meg fogják veled is csinálni!!!!

3. Sajnos nem tudom hogy nézel ki ,de sanszos ,hogy túl magasra raktad magadhoz képest, most maradjunk csak a külsőségnel!!!

4. Vagy ne adj lejjebb,de azt garantálom, hogy nem mostanában fog csajod lenni !!

jan. 12. 07:24
 4/30 anonim ***** válasza:
16%

Férfi az illető az igen is adja le az elvárásokat. Érje be a ducival.

Ha nőről van szó, ő meg ne adja alább. Keresse a lovat amíg meg nem találja. Ne adjon esélyt a pocakos csóróknak.

jan. 12. 07:45
 5/30 anonim ***** válasza:
67%
Férfiak között sokkal több az elhízás és az alkoholizmus is. Statisztika.
jan. 12. 08:00
 6/30 A kérdező kommentje:
#4 Ez neked jó? Ezt hagyod?
jan. 12. 08:02
 7/30 A kérdező kommentje:
#2 Ez így van, de nem elvárásokról írtam, hanem alap igényekről, minthogy vonzónak, szimpatikusnak tudjuk tartani a másikat. Lejjebb a mércét nem mindig elvárásokra értik, hanem igényekre is én úgy látom.
jan. 12. 08:04
 8/30 anonim ***** válasza:
36%

Incelekre értik jobban ezen az oldalon és olyan emberekre akiknek az agyát, ítélőképességet kimosta az Instagram, Tiktok, Tinder, a mindenféle érthetetlen divat.

Nincsenek tisztában azzal, hogy ők nem néznek ki olyan jól, hogy kifogják az aranyhalat és egyedül maradnak, vagy egy idő után ráfanyalodnak a szamarakra.

Mindenkinek van elérhetetlen kategóriában valaki, lehet az sztár, szomszéd, ex.

De az a baj, hogy mint írtam az agyuk, ítélőképességük rosszul működik.

Keresik világba a tökéletest, azt hiszik, hogy elég a kémia.

Mindig azzal jönnek, hogy a kémia fontos és csak a külső határozza meg pár másodperc/perc alatt.

De mégis mennyiszer úgy van, hogy hiába ideális az elvárásai szerint a másik mégse érez semmit felé.

Annak az oka általában az, hogy elérte az elérhetetlent és megszűnt a harc érte úgymond.

Persze a külső fontos, de fontos a belső is.

Nem azt mondom, hogy olyan személlyel kéne együtt lenni akitől hányinger kerülget, de ha azért nem adsz esélyt a másiknak, mert kissé nem egyezik a megálmodott alakkal akkor magaddal tolsz ki.

A kémia kevés! Sokkal több minden számít!

jan. 12. 08:06
 9/30 anonim ***** válasza:
11%

Nincs ellentmondás. Az alábbadni azt jelenti hogy kevésbé tetszetős embernek is adsz esélyt minkettőtöknek hogy kapcsolat, szerelem legyen köztetek. És hány, meg hány ilyen van hogy számodra első körben kizárt emberrel valahogy összeakadsz és szerelmesek lesztek, holott alapból nem az eseted.

Aki csak a top nőket nézegeti, az tényleg egyedül marad.

jan. 12. 08:09
 10/30 anonim ***** válasza:
27%
Hát nézd, ha nem kellesz azoknak, akikre te ahitozol, akkor mit tudsz tenni? Vagy tovább ahitozol, meg gyűlölködsz vagy szetnezel eggyel szerényebb kategóriában is.
jan. 12. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!