Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter megnyeri a...

Márki-Zay Péter megnyeri a Fidesznek a 2022-es választásokat az ellentmondásos és botrányos kijelentéseivel?

Figyelt kérdés

Nem tudtak időben felvenni pár kommunikációs tanácsadót mellé? Összevissza beszél, magát hazudtolja meg hetente, másik térfél szavazóit illeti jelzővel naponta ami egy nagy politikai no-no, és lehetne sorolni.

Tényleg ennyire nincs senki aki segítené, hogy mit hogyan? Láthatólag nagyon amatőr a politikában. Talán ezért is nevezi gúnyosan Gyurcsány "kapitánynak" ?

2021. dec. 16. 18:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Összefogás 65%
2021. dec. 16. 18:31
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Ez annyira igaz mondás.

A Fidesznek kampányolnia se kell, elég ha a Zajos Peti beszél 😂

2021. dec. 16. 18:33
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
Ha ennyi esze van, ennyit is ér😂
2021. dec. 16. 18:38
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Alapvető közgazdasági fogalmakkal sincs tisztában, de azért mondja: [link]
2021. dec. 16. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
19%

Másik nagy baj hogy más alapvető fogalmakkal sincs (kommunizmus fogalma például)

Ezt médiától függetlenül állítom, belenéztem interjúkba

2021. dec. 16. 18:43
 6/12 anonim ***** válasza:
5%

"médiától függetlenül"

Ezt nagyon rosszul fogalmaztam, úgy értem hogy a saját vágásukba néztem bele

2021. dec. 16. 18:43
 7/12 anonim ***** válasza:
5%
4 A közgazdasági fogalmakat a posványban dagonyázó sznob nácik találták ki, hogy megtévesszék a dolgozó baloldali embereket. Mi nem hagyjuk magunk átverni!
2021. dec. 16. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
61%

Ezek bennem is megforsultak, kérdező.

Ez botrányos MZP. Akár kiragadott szövegekkel járatják le, akár nem, egy miniszterelnök-jelölt ne mondon olyan kétértelmű kijelentéseket, amivel le lehet utána járatni. Ráadásul az ostobázást megerősítette Bohár Dániel kérdésére is. Egyetlen választót se nevezhet ostobának egy választást megnyerni akaró politikus, még a legutolsó analfabétát sem, aki tényleg az. Ennyire amatőr nem lehet valaki, de az egész összefogás koncepció is totál rossz, senki nem próbál meg se korrigálni, se közösen fellépni vele, hogy javítsanak a helyzeten stb. Azt nem tudom, hogy elbeszélgettek-e már vele erről az egészről, de, le kellene valakinek állítani az összefogásból, hogy ne verje szét mégjobban. Szerintem a győzelme óta jelentősen visszaesett a népszerűsége úgy az egész összefogásnak. A baj ott kezdődött, hogy a választóknak elegük volt Gyurcsány embereiből is, és MZP-be beleláttak sok mindent, ami azóta kiderült, hogy nem valós. Senki nem számolt rá, hogy megnyeri, az összefogás se akarta, hogy ő nyerjen, mint kiderült nem veletlen. Nem díjazom én sem azt a mutyit sem, amit ők csináltak a pozíciókkal, meg ahogy egyezkedtek, de ennél az MZP-nél tényleg alkalmasabb lett volna még egy Karácsony is, őt már úgy is tavaly óta lefele járatják, talán arra már immunisak az emberek, de legalább Karácsonynak megnyerőbb szövege van.

2021. dec. 16. 18:54
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
A minimálbéres tervei pl. hatalmas károkat okoznának: [link]
2021. dec. 16. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

"A Fidesznek kampányolnia se kell"

Ehhez képest az előválasztás óta be nem áll a pofájuk és csak uszítanak meg gyűlölködnek nonstop. Kipróbálhatnánk hogy milyen ha a fidesz nem kampányol, de szerintem azt ti sem szeretnétek

2021. dec. 16. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!