Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban kell reálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban kell reálisan elengedni hogy az ember megtalálja a társát akivel utána később családot alapíthat? 37 éves férfi vagyok. Hány évem van még hátra, reálisan? Vagy ez a hajó már elúszott?

Figyelt kérdés

2024. jan. 12. 05:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
91%

Korosztály, hogy ne legyen gyereke, esetleg külsőt illető elvárások.

Az a nőtípus, akit te szeretnél,nem rád vágyik már.

2024. jan. 15. 09:59
 72/76 A kérdező kommentje:

71-es köszönöm de ezt nem tudhatod ennyire biztosan.

Nem 25-30 év közötti cicababát keresek az instagramról.

Rendes értelmes, igényes nőt, 30-35 között. Szerintem ez nem megugorhatatlan elvárás a részemről.

Üdv

2024. jan. 15. 10:23
 73/76 anonim ***** válasza:
91%

"Olyan férfiaknak nem adnak esélyt akik 5-10 év múlva egyszerűen KIVIRÁGOZNÁNAK a jelenlétükben, a bennük rejlő potenciál, a bennük rejlő sok pozitív tulajdonság mind előjönne, de XY apró okból leírják."

Majd éppen várunk 5-10 évet arra, hogy elõjöjjönek a rejtett jó tulajdonságok 😂 Mi a jó élet? Ez kész siralom! Normális embernél nem kell éveket, se hónapokat várni, hogy lássuk minden jó tulajdonságukat. Meg ha neked nõ kell ahhoz, hogy elérd a potenciálod, az is nagyon szégyen. Fõleg, hogy még 37 évesen is itt tartasz.

2024. jan. 17. 17:46
 74/76 anonim ***** válasza:
94%
73-ertsd,meg fel kell nevelni először.
2024. jan. 17. 17:49
 75/76 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem kéne szerencsétlennek nevezni én sem mondtam neked hogy 40 éves korodig hol voltál mit csináltál?"

Szerintem a nők azért megérzésből tudják, hogy igen cudar világ köszöntene rájuk ha veled élnének nap mint nap, ilyeneket kérdezgetnél a 35 éves párodtól hogy 35 éves korodig hol voltál mit csináltál? Nyilván a legrosszabb forgatókönyv ilyen emberrel ha része az életednek, még munkatársként, családtagként is gáz az ilyen. Rendes, értelmes, vonzó férfiak nem azt kérdezgetik hogy x évig mit csináltál, hanem kellemesen beszélgetnek, odafigyelnek, használják az agyukat, miközben kiderül kit mi érdekel és milyen élete volt és van.

Veled ha egy nő összejön az nap mint nap depressziód lesz, nagyon kevés olyan nő van akit be tudnál palizni, szinte esélytelen hogy találj ilyet úgy hogy nem is vagy vonzó. Még ha vonzó lennél, pozitív inspiráló személyiség, akkor legalább néha jól érezné magát csak azért mert a társaságodban lehet.

dec. 22. 03:06
 76/76 anonim ***** válasza:
100%

PLáne hogy ezt ilyen ultragáz módon tennéd, hogy pl

"én sem mondtam neked hogy 40 éves korodig hol voltál mit csináltál?"

Hát de mit hazudozol? Épp most mondtad.

El tudsz képzelni nőt akinek egy ekkora negativitás hiányzik az életéből, mint amit képviselsz? Mikor minden egyes nap egy ünnep, mikor ilyen ember a közelben sincs.

dec. 22. 03:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!