Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek minden ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden ember elete soran legalabb egyszer megtalalja az igazit, a hozzaillot?

Figyelt kérdés

A “nagy őt”?

Eletunkben egyszer megtalaljuk a masik felunket?

2023. jan. 4. 12:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Nem, pl van, aki egész életét egy férfikolostorban tölti.

De igen, szerintem az emberek 99%-ának van rá esélye, csak vagy elrontja, vagy kihagyja. Illetve szerintem több potenciális "igazi" van egy emberhez.

2023. jan. 4. 12:54
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Én úgy gondolom hogy ezek a kifejezések pl. "nagy ő" meg "az igazi" hülyeségek.

Ellenben több olyan emberrel is találkozhatsz az életben akivel ha mindketten önmagukat ismerő, értelmes és érett felnőtt emberek vagytok akkor nagyon jó párkapcsolatotok lehet.

2023. jan. 4. 12:55
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
#2 vagyok, még annyit hozzátennék hogy aki keres, az talál. Ne várjuk a szánkba a sült galambot.
2023. jan. 4. 12:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Én megtaláltam, el is b@sztam.
2023. jan. 4. 13:02
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

A "nagy ő" más-más életkorban, más-más ember lehet.

Mert senki nem marad ugyanolyan személyiségre 40 éves korára, mint amilyen 20 évesen volt. Azóta kellett hogy fejlődjön a személyisége.

Tehát akit 20 évesen a nagy ő-nek gondolsz, az a 20 éves énednek lehet hogy tényleg a nagy ő. De a 40 éves énednek már nem az.

És lehet hogy 50-60 éves személyiséged sem azt látja a nagy ő-nek akit 40 évesen annak gondoltál.

Ezért most egy rakás nő le fog pontozni, pedig ez így van.

Nem véletlenül van annyi válás, annyi szakítás, és annyi rossz házasság amiben csak a hitelek miatt maradnak benne a felek. Mert már régen nem az a nagy ő, akit 10-20 évvel ezelőtt annak gondoltak (az akkori élettapasztalattal rendelkező énjük szerint az volt).

Az alapszemélyiségünk nem változik, viszont évek során elvileg személyiségfejlődésen megyünk keresztül tehát változunk, ezért lehet több nagy ő is az életünkben, adott életszakaszhoz mérten.

Más-más életszakaszban más-más emberekkel lehetünk kompatibilisek, de persze az a verzió is lehetséges, hogy valaki elsőre talál egy olyan embert aki vele együtt jó irányba tud változni az évek során, ezért neki csak az az egy ember lesz élete végéig a nagy ő.

2023. jan. 4. 13:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Mert senki nem marad ugyanolyan személyiségre 40 éves korára, mint amilyen 20 évesen volt"

Ezt mond annak akik szeretet teljes házzaságban élnek.. ennyire azért nem változik az ember.

2023. jan. 4. 13:22
 7/16 anonim ***** válasza:
21%
Nem, mivel nincs igazi.
2023. jan. 4. 13:26
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha végig elolvastad volna amit írtam akkor látnád, hogy a végére odaírtam(!), hogy vannak akik az évek során EGYÜTT, HASONLÓKÉPPEN képesek változni, és közben egymáshoz jól idomulni. Ezek az emberek leélhetik együtt, egy jó házasságban az életüket, mert úgy változott az évek során a személyiségük ami VÉGIG kompatibilis tudott lenni a másikéval!!!

Van sok ilyen is, de a statisztikák szerint (válások száma) ez a ritkább eset.

2023. jan. 4. 13:30
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

8. Na igen többen vállnak és elég gyorsan is.

Nagy ő -ből van szerintem rengeteg.. az hogy párszor elsétálnak az emberek melette vagy csupán felbe maradnak a nonverbális vagy verbális jelek az hiba.

2023. jan. 4. 13:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
erősen kétlem
2023. jan. 4. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!