Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kicsi az esélye arra a mai világban hogy az ember megtalálja azt a párját akivek gyereke lehetne?
Most 22 éves vagyok, szóval még van időm, de még egy normális kapcsolatom sem volt. És már kezdek megijedni hogy én lehet sosem fogok egy rendes lányt sem találni akivel családunk lehetne.
Szerintem régebben könnyebb dolguk volt az embereknek ezen a téren. Mostanában már senki nem akar normális kapcsolatot sajnos.
Igen.. én 20 éves vagyok és kezdem azt hinni hogy sosem fogok olyan férfivel találkozni, aki a férjem lehetne, nem ám a gyerekeim apja..
Sőt még olyannal sem, akivel csókolóznék...
Annyira csak a szex körül forog minden, képtelenség látom hogy találjak olyan férfit akivel azonos az értékrendünk..
Én fiú vagyok, de azért a kérdésedre a válasz összetettebb. Én találtam már olyan lányt aki családpárti volt, de ha összességében nem tudtam vele elképzelni a jövőm, akkor megette a fene. És nem a külsőségekre gondolok most, hanem a belsőre. Nekem fontos, hogy olyan nővel akarom összekötni az életem aki céltudatos és az álmaiért tűzön-vízen átmegy. Hiába családpárti egy nő, ha el van egy raktári munkával pl.
Szóval nehéz az ideális párt megtalálni, de szerintem nem azért, mert ne lenne arra jelölt akivel családot lehetne alapítani, csak hát ahhoz egyeznie kell a jövőbeli terveknek is.
Senkinek nem "szerepe" már, régen igen, de akkor
1.Volt akkora fizetés, hogy ezt működött az egykeresős családmodell. Manapság ez csak a "felső tízezer" számára elérhető, még az olyan értelmiségiek számára sem, mint tanárok vagy orvosok.
2.A nőknek kb. semmilyen karrierjük nem volt (de sokáig szavazati joguk sem) - ez lenne az áhított régi szép "nemi szerepek" visszasírása? Gyönyörű.
3.Az egész rendszer ehhez igazodott, a médiától, a kor felfogásán át a politikusi hozzáállásig. Szerencsére ma már nem ilyen fafejűek.
Egyrészt, 22 évesen rohadtul nem kellene ezen aggódni, hanem a saját életed másik területeit építeni és ennek csak mellékprojektnek kellene lennie, mert ezeket a napokat (ha hiszed, ha nem), soha többé nem fogod tudni ebben a formában, ennyi szabadidővel és energiával visszahozni, amit most látványosan hülyeségeken pörgésre pazarolsz...
Másrészt én leszek megint a válaszolók fő szemete, aki elveszi a hormontúltengéses wannabe szülők álmait, de az élet értelme ma már nem a túlnépesedés gerjesztése, főleg nem olyan véglényekkel, amik azért lesznek azok, mert akik kitalálták, hogy meg akarják őt csinálni, azok elsősorban a saját örömükre gondoltak és nem vették figyelembe erősen az ő emberré faragásával járó extrém nagy felelősséget szakadatlan 15-20 éven keresztül (alsó hangon 15-20 milliós kiadással számolva), sem azt, hogy neki milyen abban a családban élni. A mostani szülők 40%-a totálisan alkalmatlan szülőnek és csak azért szart ki magából gyereket, mert a hormonjai és a társadalom hajtotta meg így akarta megmenteni a kapcsolatát vagy elfeledtetni magával, hogy azon kívül, hogy ivarérett lett, mást még nem tudott felmutatni az életben és ennek hála, nem is fog. És a maradék 60%-ban is van olyan, aki elfelejti, hogy a kis babácskája egy napon olyan felnőtt lesz, mint ő, akinek élnie kell valahol (ahol a minimálbér háromszorosa jelenleg egy havi albérlet) és tanulásra, munkára, normális emberi kapcsolatokra alkalmas embert kell nevelni belőle. És nem arra való, hogy örömködjenek rajta, ahogy fürdik a taknyában meg a répafőzelékben, majd elmenjenek dolgozni és aludni lássák meg "követelőzni" (sok tekintetben teljesen jogosan). Ennyit a gyerekvállalásról, mint nemes célról és jó mókáról.
7
Szo sincs arról hogy a nők menjenek vissza a középkorba. Ismerek néhány olyan nőt akit szívesen elvennék de màr megelőztek.
Egyetemet végzett, nagyon csinos, okos nők. Nem egyéjszakás szutyok lotyók. Van tartàsuk, erkölcsük.
A mai lanyok zöme az első randin leszopja a pasit, egy heten belül megkurják. Gondolkodás nelkül belemegy idegenekkel a hármas szexbe. Leszarja hogy a pasik semmibe nézik. Ugy hasznàlják mint egy tárgyat, egyik kézről adják a másikra.
8
Neked tényleg nem való gyerek. Meg jó hogy felismerted. Az ilyen jo ha nem szaporodik.
Szerintem ez rengeteg tényezőtől függ. Eleve az ismerkedési lehetőség függ a kinézettől, szocializálódástól, baráti társaság méretétől, kezdeményezési készségtől és még rengeteg dologtól. Minél jobbak valakinek ezek a lehetőségei, annál több emberrel ismerkedik meg és annál nagyobb eséllyel talál megfelelő párt.
A dolgot még nagyon árnyalja, hogy kinek-mi a megfelelő pár fogalma. Ha valakinek nagyon lent vannak az igényei, simán találhat párt. Ha nagyon fent, akkor szenvedni fog.
Szerintem konkrétan gyerekcsinálásra simán lehet párt találni, de a gyerek nevelésére és a közös életre már nem. Ismertem olyan lányt, aki egy hónap után gyereket akart tőlem. 18 évesen, 0 élettapasztalattal. Értelemszerűen komoly párnak kevés volt.
Azt meg nem értem, amikor sokan azt mondják, hogy senki sem akar normális kapcsolatot. Jó pár ismerősöm él normális kapcsolatban. Mit értetek normális alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!