Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is kicsi az esélye arra a mai világban hogy az ember megtalálja azt a párját akivek gyereke lehetne?
Most 22 éves vagyok, szóval még van időm, de még egy normális kapcsolatom sem volt. És már kezdek megijedni hogy én lehet sosem fogok egy rendes lányt sem találni akivel családunk lehetne.
Szerintem régebben könnyebb dolguk volt az embereknek ezen a téren. Mostanában már senki nem akar normális kapcsolatot sajnos.
2-es vagyok.
3-as!!!!
"Utolsó, te hülye vagy, a raktári meló általában elég jól fizet. És amúgy meg nem a nő feladata fent tartani egy családot. Azért a nemi szerepek még megmaradhatnának, hogy ki a családfenntartó."
Az vagy te, kisbarátom!
És szerinted kinek az álma raktári munkát végezni? Mert szerintem senkinek. Amúgy meg relatív az, hogy jól fizet. Mondjuk sehol nem azt írtan, hogy azért legyen céltudatos egy nő, hogy ő keressen több pénzt :D
Én saját vállalkozásban melózok, természetes hogy olyan nőt szeretnék aki szereti azt amit csinál és abban nem csak, hogy jó akar lenni, hanem a LEGJOBB.
Ismétlem magam:
"Nekem fontos, hogy olyan nővel akarom összekötni az életem aki céltudatos és az álmaiért tűzön-vízen átmegy."
Sehol nem írtam, hogy a nő legyen a családfenntartó. De én nekem egy céltalan, a munkáját utáló (legalábbis nem szerető) ember nem kell. Nekem is van álmom, neki is legyen álma és azt együtt éljük meg.
Nem jobb, ha inkább olyan munkát végez a nő is amit szeret és akkor már a munkája is boldoggá teszi? A raktári munkát legkevésbé sem lenézve, de hány embernek álma egy raktári meló? Hány ember érzi magát attól boldognak, hogy azt csinálhatja? Nagyon sok ember azért csinálja, mert nincsen semmi végzettségük.
Sokkal jobb, ha van egy álma, hogy pl szeretne menő fodrász lenni vagy bármi más. De a lényeg az, hogy szeresse és küzdjön érte, hogy minél jobb eredményeket érjen el belőle és ne csak monoton módon dolgozza le minden napját, hónapokkal később meg már az egész életét utálja a munkája miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!