Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy kapcsolatot keresni ha családot szeretnék és társkeresőn max átlagos dolgozó pasik írnak?

Figyelt kérdés

Gyereknevelés költségei miatt kérdezem.

Barátnőimtől látom ők jól megvannak a férjeikkel mindent megkapnak.

2024. jan. 11. 09:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%

Ha a pénzhez kötöd legyen-e családod akkor NE!

Ha meg szerelemből házasodsz akkor tök mindegy ki mit csinál majd együtt megoldjátok.

2024. jan. 11. 13:29
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is mindent megkapok a férjemtől, de én nem kerestem tudatosan ezt.

Ő egy 3 diplomás vállalkozó és meg egy irodai asszisztens vagyok. Ő kezdeményezett és aztán mindent elkövetett hogy meghódítson.

Szerintem nem tudatosan jönnek össze a nők tehetős férfiakkal, most az én esetemben ha ő egy operátor lett volna , aki udvarol és mindenáron gyereket akar és házasságot akkoris ő lenne a férjem. Hozzáteszem mégegyszer : HA UDVAROL . Mert szerintem ezen bukik sok esetben meg a dolog. Vannak férfiak akik inkább haveroznak, buliznak, vagy 1-2 szex után tovább állnak, félnek az elköteleződéstől.

2024. jan. 11. 14:20
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
#22 Hát azért az operátort lehet nem is engedted volna udvarolni.. 🫣
2024. jan. 11. 22:14
 24/25 anonim ***** válasza:

Hát de volt operátor udvarlóm is.

Csak lelépett egy másik nővel fél év után. Ő volt az aki bemzinpénzt kéregetett ha átjött hozzám.

2024. jan. 12. 06:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos szempont az anyagi biztonság ez tény de az hogy az alapján válaszd meg a gyereked apját az már igencsak kérdéses emberileg

Teszem azt meg van a gyerek megkapsz mindent ugyanúgy mint a barátnőid de nem vagy boldog ezért keresel egy kapcsolatot ahol megtalálod önmagad akkor mitévő leszel?

A kérdésed alapján bele mész egy kapcsolatba ami miatt egy rongy q..va leszel a férjed meg a gyerek szemében is (megérdemelten)

De amilyen világot élünk meg sem lepnek az ilyen kérdések

2024. jan. 12. 14:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!