Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy kapcsolatot keresni ha családot szeretnék és társkeresőn max átlagos dolgozó pasik írnak?
Gyereknevelés költségei miatt kérdezem.
Barátnőimtől látom ők jól megvannak a férjeikkel mindent megkapnak.
Észrevenni az elején, hogy meghív e egy vacsorára, vagy egy moziba, kvázi képes e udvarolni .
Mert aki nem az nem tud gyereket eltartani nevelni , egyszóval felelősséget vállalni.
És ha valamelyik pasi az elején irigy sóher zsugori bolond , az csak rosszabb lesz.
Egy szegénynek soha ne szülj.
Tudatosan keress olyat aki életképes erős férfi.
Aki megél a jövedelméből, van jövőképe, tervez családot.
Aki gondoskodó típusú.
Mondjuk vesz neked egy meleg pulcsit mert hideg van, elvisz autóval valahova hogy ne kelljen buszoznod. Visz neked virágot vagy nasit mert meg akar hódítani.
Lehet egy jól kereső dolgozó ember pl egy villanyszerelő jól keres. Szerintem nem a jövedelmén múlik .
Mert van olyan pasi aki iszik cigizik haverozik, elver havonta 200 ezret a 300 ezres fizetéséből. Az például alkalmatlan.
De ha 300 at keres és havonta 50 et lakástakarékba tesz a többit pedig nem a káros szenvedélyeire költi vagy nem elk.rvázza akkor megfelelő lehet egy átlagos nőnek, aki szintén nem elparfumözi a fizetését hanem előrelátó
11-es!
Attól még hogy valaki csóró vagy sóher, nem lesz minőségi egy kapcsolat.
Ha egy férfi nem vesz nekem egy szál virágot sem, nem hív meg vacsorára , moziba, sehova , akkor inkább megalázó a kapcsolat és nem minőségi.
Volt olyan barátom akivel együtt voltam 6 hónapja és elment vásárolni magának , 3 szatyor ruhával jött haza, nekem semmit nem hozott.
Ilyennek nem szültem volna.
De nekem van férjem azóta és gyerekem, neki pedig senkije nincs mert mindenkivel elcseszi gondolom ahogyan velem is pedig lehetne már házas is akár, 42 éves.
Nagyon könnyen ki lehet szűrni már első találkozásnál.
Nekem a férjem süteménnyel jött első randira.
2 hónap múlva pedig még többet tett értem.
Kimentem külföldre dolgozni hogy jól keressek de azt mondta ne menjek majd ő mindent megteremt. 6 hónapot Németországban voltam végül itthon helyezkedtem el. Más férfi korábban meg azt mondta hogy gondolkozzak el hogy másik helyre menjek dolgozni ahol jobban keresek, vagy menjek hétvégén túlórázni, meg ne 1 műszakba járjak hanem 3ba mert az jobban fizet. És egyedül tartottam el magam, egyedül fizettem az albérleti díjat és ő meg csak enni jött hozzám meg dugni. Ami pénze volt azt elkirándulta a gyerekével.
Most meg a férjem mellett oda teszem a fizetésemet ahova akarom. Ha akarok veszek ami megtetszik, ha akarom bent hagyom a számlámon. Van, ott van , egy tartalék.
A férjem amúgy változóan keres kb 1 milliót.
Én meg 250-et. Nem szedi el a pénzem.
Csak azt akartam a kérdezőnek írni hogy egyáltalán nem mindegy hogy kivel alapítasz családot.
Mert az egyikkel fűteni sem tudsz és elveszi a keresetedet, nem vehetsz semmit magadnak, míg a másik gondoskodik rólad és majd a gyerekeitekről is.
Értem, hol vannak ilyenkor a nagy Independent women fanok? :D
Elvileg ti nők is simán megtudjátok magatoknak teremteni a jólétet (800+ nettó) miért kell akkor pénzes pasi ehhez?
Nem tudom hogyan lehetne sóher alakkal családot alapítani amikor mondjuk egy lyukas zoknira is sajnálja a pénzt.
Én nem szültem olyannak és jól tettem. Nekünk meg van mindenünk. A férjem azon van hogy haladjunk. Mellette megvalósíthatom önmagamat, 34 vagyok és most vagyok másodéves egyetemi hallgató.
És bocsi de egyik exem sem mondta hogy figyu iratkozz be egyetemre,kifizetjük! Egyik sem mondta hogy tanuljak , hanem azt kellett tudomásul vennem hogy vagy egy kölcsönt veszek fel hogy a tandíjat fizessem, vagy nem tanulok mert nincs rá keret.
Én nem tudnám elképzelni az életemet, magamat egy szegény ember mellett aki árgus szemekkel figyeli már az első randin hogy mit fogyasztok, vagy egyszerűen kijelenti hogy ő nem fizet semmit egy randin mert nem akarja hogy kihasználják…..
Mi nők ugyanúgy nem akarjuk hogy kihasználjanak , miközben a prostikhoz meg eljárnak rendszeresen és fizetnek mint a kisangyal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!