Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van ekkora baj vagy más is ezt tapasztalta?
25 évesen nem volt soha párkapcsolatom,ezért megpróbáltam a társkeresőt.Hát jó nagy csalódás volt,és egyre inkább kezdek kiábrándulni a férfiakból.
A legtöbb üzenet szinte automatikus,ha valaki ír,akkor a szokásos "hogy vagy?" után nem is képes más témában is kommunikálni.A legtöbb beszélgetésem kb 20 mondat után kimerül,mert hiába próbálok érdeklődő lenni,egyszerűen a másik csak tőmondatokban kommunikál,annak ellenére,hogy ő ír rám.Jó pár hónapja használom az appot,soha egyetlen beszélgetés során sem merült fel a találkozó,a legtöbb amit elértem,hogy átmegyünk más platformra,van kb 3 férfi,aki néha-néha,ha úgy tartja a kedve,ír,gondolom talonba tesz.
Nyilván nem vagyok csinos és instatípus nő,de annyira csúnyának sem gondolnám magam,hogy mindig ezt tapasztaljam.
Az létezik,hogy szexuálisan egyszerűen senkinek nem áll fel rám? El sem tudja képzelni senki,hogy nőként ez milyen megalázó...kb már nőnek nem érzem magam,csak egy rongynak. 25/N
Attól, hogy valaki nem akar veled ismerkedni, még simán lehet, hogy szeretne párkapcsolatot, a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Sajnos férfiként én is ugyanezzel a problémával küzdök. 10-ből 8 esetben még csak válasz sincs.
Ha gondolod, beszélhetünk privátban, soproni vagyok. 34/F
Igenis lehet ismerkedni Tinderen komoly kapcsolat reményében is!
Nekem se volt korábban kapcsolatom, mégis rengetegen írnak pedig idősebb vagyok nálad. Azzal foglalkozz aki valamiben tényleg megfog, utána meg minél előbb go randizni!
Lekopogom még, de egyelőre jól alakulnak a dolgok!
Remélem neked is 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!