Tapasztaltak segítségét kérném! 50-60 literes akváriumot akarok Délkelet-Ázsiai biotóp akváriummá berendezni. A kérdés hogy ennyi hal elfér-e ekkora akváriumban? Nem lenne zsúfolt?
Az alábbi halakat válogattam össze bele:
4 db ötsávos díszmárna
4 db vörös karcsú díszmárna
4 db ékfoltos razbóra
4 db vöröscsíkú razbóra (vagy sziámi razbóra, nem tudom melyik lenne szerencsésebb)
2 db sziámi ormányosmárna
1 pár kék gurámi
1 pár gyöngygurámi
1 pár törpegurámi
(nem tudom a zebracsíkos díszmárnával mik a tapasztalatok)
Ezt viccnek szántad? ennyi halnak alaphangon 300 literes akvárium kell...
ennyire nem lehetsz lusta, h diszhalinfon, gabrinus.hu.n megnézhetnéd,h ezeknek a halaknak mekkora hely kell, ennyire nem lehetsz lusta.
csak pár hal minimális akvárium iigénye:
ormányosmárna 150 liter, kékgurámi 150 liter, gyönygurámi 120 liter, a razbóra és a díszmárnák rajhalak legalább 10 db-ot kell belőlük tartani, olvasgass még kicsit mert ez a társítás pár napig se lenne életképes...
Halászlé lesz?
Borzasztóan sok lenne, remélem az 50-60 liter végéről lemaradt egy nulla. Úgy már érhetőbb. Bár a rajhalakból minimum 10 kellene, meg nem is egészen biotóp.
Így lenne jó:1 pár törpegurámi
4-6 db vörös karcsú díszmárna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!