Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van ekkora baj vagy más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van ekkora baj vagy más is ezt tapasztalta?

Figyelt kérdés

25 évesen nem volt soha párkapcsolatom,ezért megpróbáltam a társkeresőt.Hát jó nagy csalódás volt,és egyre inkább kezdek kiábrándulni a férfiakból.

A legtöbb üzenet szinte automatikus,ha valaki ír,akkor a szokásos "hogy vagy?" után nem is képes más témában is kommunikálni.A legtöbb beszélgetésem kb 20 mondat után kimerül,mert hiába próbálok érdeklődő lenni,egyszerűen a másik csak tőmondatokban kommunikál,annak ellenére,hogy ő ír rám.Jó pár hónapja használom az appot,soha egyetlen beszélgetés során sem merült fel a találkozó,a legtöbb amit elértem,hogy átmegyünk más platformra,van kb 3 férfi,aki néha-néha,ha úgy tartja a kedve,ír,gondolom talonba tesz.

Nyilván nem vagyok csinos és instatípus nő,de annyira csúnyának sem gondolnám magam,hogy mindig ezt tapasztaljam.

Az létezik,hogy szexuálisan egyszerűen senkinek nem áll fel rám? El sem tudja képzelni senki,hogy nőként ez milyen megalázó...kb már nőnek nem érzem magam,csak egy rongynak. 25/N

jan. 10. 19:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Én is ezt tapasztalom, és a 3-as jól írta: a netes társkeresés a nagyon jól kinézőknek és fotogéneknek való, nekik jelent plusz lehetőséget. Ez ránk, nőkre is ugyanúgy vonatkozik, mint a férfiakra, de valamiért itt azt szokás képzelni, hogy míg az átlagos férfi csak szenved online, egy átlagos nőnek nagyon könnyű és jó dolga van, pedig ahogy a te tapasztalatod is mutatja vagy az enyém, rohadtul nem.
jan. 10. 21:00
 12/26 anonim ***** válasza:
23%
láttam 120 kg os nőt 200 lájkal,úgyhogy nem kell a sóder hogy csak a bombázó nőkre írnak a férfiak
jan. 10. 21:07
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
12: Írnak, de olvasd már el újra a 2. bekezdést a kérdés kifejtésében vagy ami az 1. hozzászólásban áll...
jan. 10. 21:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Felállna, de rá fogsz jönni hogy a neten arányaiban még több balf.sz van mint a való életben. Akarnának dugni, de lövésünk sincs róla hogy kellene hozzákezdeni, normálisan kommunikálni. A b) verzió (ez adja a pasik másik felét), hogy roppant otromba, közönséges módon próbálkoznak be két levél után kb. "na lesz szex végre" stílusban.
jan. 10. 22:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon nehéz a netes társkeresés. Nekem az a problémám, hogy komoly kapcsolatot akarnék, de csak kalandokkal keresnének meg, amit én nem szeretnék. Emellett a stílus gyakran otromba, degradáló... És tényleg sokan nem tudnak rendesen kommunikálni se, úgyhogy ha többen is ilyen tapasztalatokkal rendelkezünk, akkor biztos nem a Te hibád, ne aggódj emiatt!

27/N

jan. 10. 23:50
 16/26 anonim ***** válasza:
45%

Netes társkeresők, főleg Tinder és hasonlók csak húspiac. Mégis mire számítottál? Az a lényeg, hogy a kevés valóban aktív nő kiválasztja a férfiak 0,01%-át aki megudgja őket. Ennyi.

Az ott lévő ilyen férfiak nyilván nem fognak vesződni veled, főleg ha nem vagy kiemelkedően szép. A lényeg ,hogy 1-2 mondat után ledobd a bugyit, belédürítsenek aztán megy mindenki a dolgára.

Ha te azt várod el, hogy a legjobb pasik komolyan foglalkozzanak veled, akkor ki kell ábrándítsalak. Soha nem fog ez összejönni, hacsak te is top 1%-ba tartozó csaj nem leszel. De azért ennek 90%-a a genetikán múlik, újraszületni meg nem fogsz, szóval mindegy.

javaslom ,hogy próbálkozz kevésbé jól kinéző, kevésbé nagymneő srácoknál is. Ők örülni fognak ha lesz kivel beszélgetni. Nyilván nem mindegyik, mert sok közülük a tahó, az idióta, de azért nagyobb esély van arra, hogy egy átlagos srác több időt fog rádfordítani és nem csak egy dugásra kellenél neki.

jan. 11. 10:45
 17/26 A kérdező kommentje:
#16 látszik te sem olvasol,csak idekommenteltél,úgy hogy világosan le van írva a válaszoknál az ilyen alfa típusú férfiak sosem érdekeltek,nem is húzom őket jobbra sem.Akikkel többet beszéltünk,nem egy barátnőm mondta rájuk,hogy átlagon aluliak.Itt az átlagos férfiakon van a hangsúly,senki nem beszélt itt top pasikról.Hatalmas hülyeség,hogy azért mert egy férfi átlagos,akkor mindjárt jó lesz neki az átlagos nő.Mindenkinek más az ízlése,és lehet tagadni,de szerintem az átlagos férfi is pont a tőle jobb nőkre vágyik.
jan. 11. 11:12
 18/26 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes, nekem pont ugyanez a tapasztalatom, csak a másik oldalról.

Én kérdezgetek, majd megkapom, hogy "faggatózom", aztán ha nem kérdezek meghal a beszélgetés:))

Ha netán kerül valaki akivel valamennyire lehet beszélni, az vagy szó nélkül lelép egy idő után, vagy valami mondvacsinált ok miatt lép le :))

De érdekes módon, olyanba még nem botlottam, mint amilyennek leírod magad, hogy érdeklödő, meg kérdez.

jan. 11. 14:40
 19/26 anonim ***** válasza:
67%
Én azt tapasztaltam Tinderen, hogy nagyon nagy mínusz, ha valakinek még nem volt kapcsolata. Amint szóba kerül a múlt, előző párkapcsolatok, tapasztalatok menekül mindkét nem a “kezdőktől.” (Fiú barátaim is ezt mondják.) Én is az első szakításom után regisztráltam csak. Nem tudom, hogy ez lehet-e egy ok nálad, csak gondoltam megemlítem. 25N
jan. 11. 14:47
 20/26 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező: attól még hogy te ezt kamuzod magadnak ,nem lesz igaz. Felteszek pár kérdést:

1. mióta vagy fenn társkeresőn és mennyire aktívan

2. melyik társkereső(kö)n vagy fenn?

3. hány embert húzol jobbra és hányat balra egy nap?

4. hány match jön össze mondjuk egy nap?

5. a match-ek közül hánnyal próbáltál beszélgetni?

Nem tudom mennyi a limit most napi szinten a jobbra hózásoknál, de abban biztos vagyok hogy 100 szembejövő férfiből, maximum 1-2 akit valóban likeolsz a többi megy a levesbe...

Gondolom több 1000like-od van, és biztosan több 100 match, amelyek közül nem hiszem ,hogy sokkal beszéltél volna.

HOnnét veszem az adatokat?

Van egy ismerős csaj, aki egyszer még pár éve amikor én is társkeresőztem leült mellém, és láttam ahogy nyomkodja a telefonját, hogy Tinder-en 999like volt neki. Egy tök átlagos csajról beszélünk, semmi extra nincs benne.

Abban az időben nekem férfiként FÉL ÉV alatt let kb. 20 like-om és úgy 4-5 match maximum... Ebből 1 csaj volt aki visszaírt 2 mondatot aztán ennyi volt a társkeresőzés.

Szóval nyugodtan lepontozhattok de biztos vagyok benne, attól még hogy azt írod nem az "alfák" jönnek be, valójában 99%-ban csak a legmenőbb, legjobban kinéző pasikat jelölöd be. A mp töredéke alatt szanálsz mindenkit aki első blikkre már kicsit is nem tetszik.

jan. 12. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!