Ha a Fidesz szerint akkora a jólét, akkor ma miért hagytam 5000 forintot a boltba? Néhány páriszit vettem és egy kiló kenyeret. 47 éves vagyok, de ekkora drágulást sose tapasztaltam.
Figyelt kérdés
#élelmiszer, drágulás
2020. szept. 21. 18:07
1/4 anonim válasza:
A "páriszi" mellé ennyiért néhány sört meg tüskét is kapsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vettem ilyesmiket.
2020. szept. 21. 18:29
3/4 anonim válasza:
Drágulás tényleg volt, nem kicsit, de azért néhány "karika" párizsi és 1kg kenyér nem kerül ennyibe :)
Adtak vissza belőle?
Nézd, még nem vagy öreg, megcsinálhatod a szerencsédet, hogy ne legyen sok napi 5000. Vállalkozz, vagy mittudomén.
4/4 anonim válasza:
Gondolom a CBA-ba vásároltál. Ott nekem sosem sikerült 5000 ft alatt megúsznom. Lidl, Aldi, Penny ezekben viszont sosem költöttem 5000nél többet, pedig mindkét helyen ugyanazt veszem. Csirkemell, sajt, zöldség, kis nasi, üdítő, sör, joghurt, konzerv, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!