Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként melyik alapján keresel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként melyik alapján keresel párt?

Figyelt kérdés

A, legyen pénzes a hapsi

B, iskolázottság , 20 diploma meg nyelvvizsgák

C, a külső

2024. jan. 10. 15:29
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

A.

Legyen pénze is.

B.

Nézzen ki jól.

C.

Felesleges 20 diploma meg több nyelv 😅. Legyen egy értelmes szakmája.

D.

Közös érdeklődés, jófejség, elmennek színházba , bulikra , várakba , állatkertbe , túrázni stb és megismerik egymást.

Tessék...ez mind egybe!

N 31

2024. jan. 10. 17:13
 42/45 anonim ***** válasza:
46%

Én is úgy gondolom, írtam is és mégis itt is ott is le vagyok pontozva!

És azért, mert a hasonló keresetről írtam és nem tetszik a lepontozóknak, hogy rajta kaptam őket mennyit ferdítenek az oldalon (IS). Mindig azt hangoztatják, hogy hasonló a hasonlóval, de azok a lepontozók úgy tűnik nem értenek egyet vele, ergó a nő simán kereshet kevesebbet míg a férfi nem, vagy mindegy az ember neme, mert nem az anyagiak döntenek (pedig de, mert 350e-t kereső férfi nem kell, de a jóval jobban kereső férfit hadd kényeztesse anyagilag az élősködő nőt :DDD).

2024. jan. 10. 17:20
 43/45 anonim ***** válasza:
C és A. Azért mert én is jól nézek ki, van pénzem, diplomám szintén, de az nem feltétel nálam. Diploma nélkül is lehet valaki intelligens, ügyes, talpraesett stb.
2024. jan. 10. 17:25
 44/45 anonim ***** válasza:
Legyen helyes arca és magas, nem kell, hogy kigyúrt legyen, de azért elhízott se. Jöjjünk ki jól, értsük meg egymást, legyen megbízható. Mindegy mennyi pénze van,vagy mit dolgozik, úgyis hosszú távon együtt kellene egy közös jövőt felépítenünk. Ennyi.
2024. jan. 10. 17:30
 45/45 anonim ***** válasza:

Külső, intelligencia és személyiség.

De már nem keresek, mert már van. :)

2024. jan. 10. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!