Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként melyik alapján keresel párt?
A, legyen pénzes a hapsi
B, iskolázottság , 20 diploma meg nyelvvizsgák
C, a külső
Kérdező, neked volt már randid?
Csak mert én utoljára 13 éves koromban hittem azt, hog a mozi vagy a színház jó randiprogram:D
Ha meg téged nem érdekel, hogy a másik mire tette fel az élete egyharmadát... hát akkor nehezen tudsz meggyőzni arról, hogy téged érdekel ki és milyen is a másik.
Én nem akarok megváltoztatni senkit!
Ott van Jocika sorozatgyilkos hajlamokkal! Felőlem menjen és daraboljon fel 20 embert! Csak utána csöngessen be a rendőrkapitányságra és adja fel magát.
Ugyan ez a nőknél! Lehet ő pénzéhes ,felszínes akármi! Csak ne rejtse ezt el. Munkahelyén ne színészkedjen hogy ő kedves nő. Tudják róla hogy 350 embert utasított el mert az nem ütötte meg nála az elvárást. Aztán 100 munkatársa közül 98 nak nem lesz szimpatikus a viselkedése! Mit számít ? Vállalja fel milyen nő.
Munkahelyen, kollégák közt ...? Mert miért is?
Ahoz sincs közöd, ha minden nap más faxán pörög. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!