Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választanak a nők párt?
Figyelt kérdés
Mi a fontosabb nekik a jó egzisztencia vagy a nagy farok és adonisz test?2022. dec. 30. 21:09
2/15 anonim válasza:
Ne fárassz, szerinted ez egyben létezik?? Nagy farok jó kinézet sok pénz??
3/15 anonim válasza:
Akiket én ismerek jól néz ki jó test de a modora az egész ember egy nagyképű egoista, azt hiszi ez elég és y nőt nem nézi semmibe, hát nekem iyen férfi nem kell.
4/15 anonim válasza:
Csak ne a szüleivel lakjon a férfi, minden mást letojnak.
5/15 anonim válasza:
Mert szerinted 30 felett oke a szulokkel élni?
6/15 anonim válasza:
Nincs rendben, de hogy csak emiatt ne legyen senkije, az méginkább nincs rendben.
7/15 anonim válasza:
Minden egyformán! Külső (nagy farok nem kell), pénz, jó belső!
8/15 anonim válasza:
Mi alapján választanak a FÉRFIAK párt?
Mi a fontosabb nekik a VÉKONY ALAK vagy a nagy MELL és SZÉP test?
9/15 anonim válasza:
Én az alapján, hogy mennyire vagyunk hasonlóak, mennyire illik abba az életbe, amit egyedül magam köré építettem és megszerettem.
10/15 anonim válasza:
Külső 100%, amdlykk leìrja a társkeresőn , hogy nagyon fontos a belső, az is kamukazi és csak s külsőre megy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!