Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes anyagi szempontok alapján párt keresnem?
Hosszú távra keresek párt, szeretnék így 30 felé már megállapodni. Nővérem, akinek már családja van azt mondta, fontos, hogy egzisztenciálisan is hozzám hasonlót keressek, tehát ha nekem van egy lakásom, a lánynak is legyen. Szerinte sokan direkt erre mennek, hogy a másikat lehúzzák (nemtől függetlenül).
Nekem ebből csak annyi a félelmem, hogy tényleg sok sztorit hallok, mi szerint hiába, hogy a férfi többet rakott a dologba, mégis a nő vitte végül a javak aránytalanul nagy részét.
Nemet, kort légyszi írjatok.
Ha megteheted, érdemes. A szerelem szinte biztos, hogy elmúlik, de a rá költött pénz nem jön vissza.
29 F
"Valljuk be, mindneki így választ párt."
Ezek alapján ha van két szimpatikus lány, akik közül a szegényebb személyisége is jobban passzol a tiédhez, akkor is az a lány lesz a nyerő akinek több pénze/lakása van?
Mert ha igazán jól összeillik két ember személyiségre, jövőképük is egyezik, szeretik egymást, akkor nem hinném hogy "le akarnák húzni egymást". Persze váláskor senki nem akar rosszul járni, ez való igaz. De ma már létezik házassági szerződés, külön kassza és egyéb dolgok, amire oda lehet figyelni, ha nem akarnak a felek "lehúzást".
Persze, én nem gondolnám rólad, hogy gerinctelen vagy.
Csak a mai világban annyira minden a pénzről szól, hogy már szinte az nem is fontos, hogy ki az aki emberileg megérdemelné, hogy a párunk legyen. Mert esetleg olyan a személyisége, a bajban is lehet(ett) rá számítani, letett valamit az asztalra.
Ha két nő/férfi közül kell választani akkor a gazdagabb lesz a nyerő, mert a pénz..... (tudom hogy fontos, de nem minden). Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!