Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A filippínó bevándoroltatás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A filippínó bevándoroltatás tovább fogja súlyosbítani a férfitöbblet krízist Magyarországon?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam Bp.-n két magyar csajt filippínó pasikkal. Gondoltam ez már a vég. Amúgy várható volt, a filippínók nekik egzotikusak, nem olyan hétköznapi szürke egerek mint amilyenek minden nap írnak százával neten minden magyar nőnek. Így igenis egy fülöp szigereki férfi is kapósabb mint egy átlag magyar.

Egy eleve is férfitöbblet válsággal küzdő országban fél milla+ főleg férfiakból álló bevándorló bagázs még tovább fogja rontani a férfiak egyébként is siralmas társkeresési helyzetét?

jan. 10. 09:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Mitől lennének "egzotikusak"? A többségük külsőre kb. a helyi romáknak feleltethető meg és azok se egzotikusak.
jan. 10. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Ez már a reggeli tüske hatása alatt íródott vagy még az esti sör bor pálinkát pihengeted?
jan. 10. 09:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez lenne a baj vele!
jan. 10. 09:58
 4/15 Noren1989 ***** válasza:
45%
Majd tedd mellé, h biztos jobban keresnek az àtlagmagyarnàl 😶
jan. 10. 10:09
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
Nincs ebben semmi, a legtöbb férfinak se igy se úgy nem jut csaj, egyszerűen jól kell kinézni és akkor bármennyi csajt megkaphatsz. Csak arra figyelj, nehogy szerelmes legyél bármelyikbe.
jan. 10. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Előtte kínai, koreai és vietnámi bevándorlás volt, mindből jó sok van. Nekem a volt párom is vietnámi volt. Krízis meg nincs olyannak, aki tesz érte hogy érdekes legyen.
jan. 10. 10:49
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

6.

És a vietnámi "instant" érdekes, csak mert vietnámi? Ez nem rasszizmus egy kicsit?

jan. 10. 10:54
 8/15 anonim ***** válasza:
73%

Megnyugtatlak, egyetlen filippino férfival se jönnék össze a világ összes pénzéért sem.

N

jan. 10. 11:08
 9/15 anonim ***** válasza:

#7: ki mondta, hogy a vietnámi instant érdekes? Nem kapkodják el mind.

A "krízis" rájuk is vonatkozna, ha létezne és ide jönnének plusz férfiként. Én azt mondtam, hogy aki tesz magáért, az semmilyen krízisben nem lesz.

jan. 10. 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:
90%
Nincs férfitöbblet ember nehéz felfogni? Hány statisztikát másoljunk még be.
jan. 10. 12:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!