Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A filippínó bevándoroltatás tovább fogja súlyosbítani a férfitöbblet krízist Magyarországon?
Tegnap láttam Bp.-n két magyar csajt filippínó pasikkal. Gondoltam ez már a vég. Amúgy várható volt, a filippínók nekik egzotikusak, nem olyan hétköznapi szürke egerek mint amilyenek minden nap írnak százával neten minden magyar nőnek. Így igenis egy fülöp szigereki férfi is kapósabb mint egy átlag magyar.
Egy eleve is férfitöbblet válsággal küzdő országban fél milla+ főleg férfiakból álló bevándorló bagázs még tovább fogja rontani a férfiak egyébként is siralmas társkeresési helyzetét?
6.
És a vietnámi "instant" érdekes, csak mert vietnámi? Ez nem rasszizmus egy kicsit?
Megnyugtatlak, egyetlen filippino férfival se jönnék össze a világ összes pénzéért sem.
N
#7: ki mondta, hogy a vietnámi instant érdekes? Nem kapkodják el mind.
A "krízis" rájuk is vonatkozna, ha létezne és ide jönnének plusz férfiként. Én azt mondtam, hogy aki tesz magáért, az semmilyen krízisben nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!