Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Számodra milyen a tökéletes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra milyen a tökéletes első randi?

Figyelt kérdés

2024. jan. 9. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Semmi értelme előre forgatókönyvezni, jön ami jön. A tökéletes randi ahol úgy érzed vibrál a levegő, s amelyik után alig várod hogy újra találkozzatok.
2024. jan. 9. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Első randi úgy tökéletes ha aznap várunk házasságig a szex-szel? Nekem valahogy nem fér bele az első randis esküvő :D

Egyébként komolyabbra fordítva a szót. A felsoroltak közül egyik sem. Vagy inkább a séta, de az olyan snassz, legalábbis nem elég jó hogy a "tökéletes randi" kategória legyen. A kávét nem szeretem, a szex pedig nekem nem való első randira.

2024. jan. 10. 00:44
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Nekem tökéletes az is, ha az elsőn szex van, de lehet jobb, ha este még csak kényeztetés, együtt alvás, és reggel szex. Ezen nem múlik, mennyi időt lesz együtt egy pár. És lehet nagyon erős szerelem pár óra alatt is!!!
2024. jan. 10. 02:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Ami meg se történik.
2024. jan. 16. 01:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Program tekintetében akkor inkább a kávézás/sütizés és/vagy egy kis séta. De számomra nem ettől lesz/lenne tökéletes. Nagyon szeretném már azt érezni egy randin, hogy nem egy mesterkélt "állásinterjún" veszek részt, ahol azt vizslatjuk, hogy "felvennénk-e" egymást a "posztra". Szeretném ha egy jó hangulatú, természetes beszélgetés alakulna ki, ahol mindkét fél ugyanannyit ér, mint a másik, és ahol én sem egy "megszelídítendő vad"-nak érzem magam, akit holmi játszmákkal próbálnak "közelebb csalni" magukhoz. Valahogy minden randin a mesterkéltséget érzem az egészben, ha ez nem lenne, már jó lenne, ha nem is "tökéletes". Ami pedig a szexet illeti, az teljes mértékben esélytelen eleinte részemről.

27N

2024. jan. 16. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!