Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra milyen a tökéletes első randi?
Első randi úgy tökéletes ha aznap várunk házasságig a szex-szel? Nekem valahogy nem fér bele az első randis esküvő :D
Egyébként komolyabbra fordítva a szót. A felsoroltak közül egyik sem. Vagy inkább a séta, de az olyan snassz, legalábbis nem elég jó hogy a "tökéletes randi" kategória legyen. A kávét nem szeretem, a szex pedig nekem nem való első randira.
Program tekintetében akkor inkább a kávézás/sütizés és/vagy egy kis séta. De számomra nem ettől lesz/lenne tökéletes. Nagyon szeretném már azt érezni egy randin, hogy nem egy mesterkélt "állásinterjún" veszek részt, ahol azt vizslatjuk, hogy "felvennénk-e" egymást a "posztra". Szeretném ha egy jó hangulatú, természetes beszélgetés alakulna ki, ahol mindkét fél ugyanannyit ér, mint a másik, és ahol én sem egy "megszelídítendő vad"-nak érzem magam, akit holmi játszmákkal próbálnak "közelebb csalni" magukhoz. Valahogy minden randin a mesterkéltséget érzem az egészben, ha ez nem lenne, már jó lenne, ha nem is "tökéletes". Ami pedig a szexet illeti, az teljes mértékben esélytelen eleinte részemről.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!